Здравейте всички!

За ботове 3Commas от Marketplace има набор от сигнали от един доставчик – Мюншип, които са разделени на 4 вида сигнали:

 •  Muunship Dynamic Grid
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Muunship Cup и дръжка
 •  Muunship QFL Bot сигнали

Тези сигнали имат само команда за започване на сделка и търговията излиза, когато се достигне зададената печалба. Ако изведнъж цената започне да пада, тогава решението за по-нататъшно осредняване или поправяне на загубата е ваше..

Съдържание:

 1. Регистрация и свързване на борсата в 3Commas.
 2. Налични двойки и обмен на сигнали Мюншип
 3. Препоръчителни стратегии за сигнали Мюншип.
 4. Конфигуриране на бота 3Commas чрез сигнали Мюншип.

1. Регистрация и свързване на борсата за 3Запетаи

Услугата е достъпна чрез връзката, това е препоръчана връзка, тя ще даде 10% отстъпка при плащане. След регистрация ще имате достъп до 7-дневна безплатна услуга по тарифата “Професионална” с всички функции, а ако депозитът ви е по-малък от 750 долара, тогава услугата ще остане безплатна за вас дори след края на пробния период . Ако имате повече от 750 долара на баланса си, тогава ще трябва да изберете един от абонаментите. Да работи по сигнали Мюншип ще работим с композитни ботове.

След като се регистрирате в услугата 3Commas, трябва да свържете обмена Binance чрез API, прочетете как да направите това тук.

Как се създава API ключ за Binance е написано тук.

2. Налични двойки и борси

Мюншип е от значение за всички борси, налични за ботове 3Commas, и за търговия с популярни двойки:

3. Препоръчителни стратегии за сигнали Мюншип

По-долу ще опиша препоръчителните стратегии за настройка на бота 3Commas, но както винаги, имайте предвид, че препоръките са не правила и вие поемате всички рискове сами и върху депозита си – аз пиша това правило във всеки пост, не го пренебрегвайте.

Мюншип – освен сигнали, има, според мен, и много удобна платформа за търговия с „ръце“. Можете да го видите и оцените, като отидете на сайта. Регистрацията е проста и има видео курс за настройка, но засега само на английски.

Уебсайт: https://muunship.com

Но да се върнем към сигналите.

Muunship Dynamic Grid – стратегия за динамична мрежа за търговия. Има много статии по тази тема в Интернет, главно на Форекс пазара. За опростяване до няколко думи: когато цената се движи, се появяват всякакви модели на покупки, в този момент идва сигнал и се отваря сделка. Доставчикът на сигнал не разкрива подробности, но като погледнете в бота, ще видите, че той работи и засега не е лошо. Използвам думата „чао“, защото нещата могат да се променят и трябва да се приспособите към „пазара“.

Muunship Cup и дръжка – стратегията “чаша и дръжка”. Това е фигура на техническия анализ, в него има и много статии, които можете да прочетете сами. Въпросът е прост: формата на графиката много прилича на чаша. Основната характеристика на този модел е, че той се появява изключително при възходящ тренд и предупреждава за продължаването му..

Мисля, че сте разбрали значението и оригиналния характер на сигналите, дошли за крипто търговия от фондовите пазари..

Телеграфни канали:

https://t.me/muunship – информационен канал.

https://t.me/dynamicgridbot – канал за отчети за транзакции, сега там изпращам информация за транзакциите си.

Имайте Мюншип докато няма телеграми за чат, където потребителите да могат да общуват и обсъждат стратегии, но съм сигурен, че скоро ще се появи и информацията за това ще бъде публикувана в каналите, които посочих по-горе.

Сега нека да дам настройките под формата на Таблица # 2:

 1. Настройка на бот 3Запетаи от Muunship сигнали.

Ако решите да използвате платени сигнали Мюншип, след това първо определете кой и / или кой от четирите ще използвате и преминете към стъпка 1.

В тази статия ще конфигурираме бот въз основа на сигнали Muunship Dynamic Grid за двойки към BTC. Като “бонус” в самия край, както обикновено, ще прикача връзки към работещи ботове както към BTC, така и към ETH, чрез които можете да гледате статистически данни за ефективността или просто да ги копирате, като ги приспособявате към вашия депозит и стратегия.

 1. Покупка на сигнал:

Ако всичко е минало добре, ще видите следното:

 1. Настройка на бот

Ще конфигурираме използването на Таблица 2 за типовете сигнали Динамична мрежа, или можете да използвате стратегията си:

Ние създаваме бот:

Ще персонализираме по блокове:

 • Блок “Основни параметри”

 • Блок двойки (ще настроя търговия за BTC)

Тя трябва да изглежда така:

Забележка: ако искате да премахнете някои двойки от търговия, просто кликнете върху кръста вдясно от конкретна двойка.

 • Блок “Стратегия”

Забележка: не поставяйте минималната сума от 0,0001 BTC в “Обем на стартовата поръчка”, тъй като има възможност, поради закръгляване на борсите, при закупуване вашата поръчка може да не работи, след като сте издали съобщение

Така че използвайте 0,00015 или повече.

 • Блок „Условие за започване на сделка“ – просто изберете желания сигнал. В нашия пример Muunship Dynamic Grid. Ако нямате този сигнал в списъка, значи още не сте ги издали. Трябва да се върнете към точка 1 „Покупка на сигнал“:

 • Вземете печалба блок

 • Блок за заповеди за безопасност

 • Блокирайте “Stop Loss” в сигнали Мюншип не се препоръчва да се използва

 • Блок “Допълнителни настройки”

Това е всичко, ботът е конфигуриран. Натиснете

Получаваме напомняне за стартиране на бота.

След това не забравяйте да щракнете върху “Run”

Това завършва настройката на бота по сигнал Muunship Dynamic Grid завършен.

Връзка към персонализиран бот (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

Обещаният “бонус”: връзка към конфигуриран бот за двойки ETH (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

Като кликнете върху връзките, можете незабавно да копирате бота, да се “приспособите” към вашите параметри или просто да се запознаете със статистиката на работата му.

Внимание: след известно време мога да променя настройките, така че не се изненадвайте, ако не съвпадат с описаните по-горе..

Публикувам и линк към блога, който съдържа статии за настройките на други сигнали и статистика в реално време за реален депозит за различни сигнали.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me