Signaal gebaseerd op RSI + BOLLINGER BANDS

Hallo allemaal !

Dit bericht zal voornamelijk worden gewijd aan degenen die, om wat voor reden dan ook, de kant-en-klare signalen voor de bot niet leuk vinden, niet willen of gewoon niet vertrouwen, en misschien zijn ze al klaar om zelf te proberen de markt oscillatoren. Hieronder zal ik mijn ervaring met het opzetten van een bot met u delen met behulp van de Relative Strength Index RSI (hierna RSI) en Bollinger Bands (hierna BB).

Inhoud:

  1. Registratie en verbinding van de uitwisseling bij 3commas.
  2. Hoe RSI en BB werken.
  3. Het opzetten van de 3commas-bot door RSI en BB.
  1. Registratie voor 3commas

De service is beschikbaar via de link 3commas.io – dit is mijn verwijzingslink, deze geeft 10% korting op de betaling.

Na registratie heeft u toegang tot 3 dagen gratis service tegen het “Professional” tarief met alle mogelijkheden. Na deze periode moet u een van de abonnementen selecteren.

Om aan signalen te werken, is het het gemakkelijkst om met samengestelde bots te werken die alleen in het “Professional” -tarief zijn opgenomen en ik zal alle verdere instellingen voor zo’n bot beschrijven..

Nadat je je hebt geregistreerd bij de 3commas-service, moet je de Binance-centrale verbinden via de API, hoe je dit moet doen, lees hier 

Hier wordt beschreven hoe u een API-sleutel maakt voor de Binance-uitwisseling 

2. Hoe de RSI- en BB-oscillatoren werken

Weet je niet wat RSI is, dan raad ik je aan dit artikel te lezen. 

Als je niet weet wat Bollinger Bands is en hoe het werkt, reserveer dan 5 minuten voor dit bericht 

Alles is eenvoudig en duidelijk, ik vond deze artikelen persoonlijk erg leuk.

Na het lezen zul je beter begrijpen waarom ik deze specifieke combinatie heb gekozen en het was in deze instellingen, en je kunt ze zeker verbeteren. Experiment !

Hieronder zal ik een voorbeeld geven voor het instellen van het handelen voor BTC op de Binance-beurs, bij het instellen kunt u ervoor kiezen om te handelen voor elk paar en op elke beurs – dit is een van de voordelen van dergelijke “eigen” signalen, omdat klaar- gemaakte signalen voor uw centrale of paar van signaalaanbieders zijn mogelijk niet.

3. Het opzetten van de bot 3commas door RSI en BB

Voor degenen die mijn berichten lezen (zie hier), is het geen geheim meer dat ik op dit moment een nogal risicovolle handelsstrategie beoefen, namelijk: ik gebruik geen middeling en ik gebruik geen Stop Loss. Ik raad u niet aan om te handelen zoals ik, aangezien dit op elk moment kan leiden tot een lange “investering” of verlies, en u zult zelf uit deze situatie moeten komen.

Nou, ik heb alles gewaarschuwd, misschien zelfs bang, laten we verder gaan.

Eerst, zoals gewoonlijk, enkele statistieken voor 55 werkdagen (van 02/06/19 tot 04/02/19):

Als je de post “Bots werkt. Signaalstatistieken ”, hebben we al gemerkt dat de winstgevendheid van het handelen met“ eigen ”signalen enigszins verschilt van het handelen met kant-en-klare signalen. Specifiek gaf een vergelijkbare combinatie en bot-setup, die hieronder zal worden besproken, voor een periode van 55 dagen ~ + 0,55% van de aanbetaling per dag. Je kunt me controleren door naar de bot op de link te kijken

Laten we nu verder gaan met het opzetten van de bot, ik zal slechts een voorbeeld geven van het opzetten van mijn eigen bot met een kleine wijziging, namelijk: in de instellingen zal ik één veiligheidsopdracht toevoegen tegen -5% van de aankoopprijs (zie “Blokkeer “Safety orders”), maar aangezien ik de resultaten van een soortgelijk experiment niet heb gebruikt, weet ik het niet.

Maak een samengestelde bot:

Na het maken, beginnen we te configureren in volgorde, in blokken:

Blokkeer “Basisparameters”:

Nadat je alle paren hebt toegevoegd, zou je zoiets als dit moeten hebben:

Laten we verder gaan met het opzetten van het “Strategie” -blok:

Neem winstblok:

Veiligheidsopdrachten blokkeren

Blok “Startvoorwaarde deal”:

We hebben twee oscillatoren, ongeacht welke u het eerst opgeeft. Laten we beginnen met RSI.

Na het instellen van RSI voegt u de tweede voorwaarde toe door op te klikken +

Voeg de tweede BB-oscillator toe

… en opzetten:

Aan het einde zou je zoiets als dit moeten hebben:

Een belangrijke toevoeging: er is een “EN” tussen de voorwaarden, wat betekent dat de bot een deal opent als twee RSI-signalen “EN” BB “tegelijkertijd komen”, als er tegelijkertijd geen signaal is, dan de deal gaat niet open.

Blokkeer “Aanvullende instellingen”:

Nadat alle instellingen zijn gemaakt, vergeet dan niet om in de Assistent (rechtsboven in de bot) te kijken en te controleren of uw storting voldoende is om de bot te laten werken, of het “Percentage van fondsen gebruikt door de bot” > 100 dan moet het aantal paren of de grootte van de oorspronkelijke bestelling worden verminderd.

Belangrijk: houd er rekening mee dat als je andere bots hebt en er nog geen deals voor zijn geopend, de aanbetaling die aan hen is toegewezen, als gratis wordt aangegeven, dat wil zeggen dat je bots kunt instellen zodat sommige van hen niet genoeg geld hebben, dus ik raad aan om het totale saldo in delen op te splitsen en zal in eerste instantie worden bepaald met een aanbetaling voor een specifieke bot en exclusief voor dit volume worden ingesteld.

Start de bot:

Welnu, hier zijn we bij u en zetten we de handel op de marktoscillatoren op. Voelde me een beetje onafhankelijk ? &# 128578;

Ik blijf experimenteren met verschillende combinaties van oscillatoren, waarvan ik de beste met jullie zal delen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map