Hallo allemaal!

Nog niet zo lang geleden verscheen er een signaal voor bots in de Marketplace op 3Commas.io Kotaro Signalen.

In dit bericht zal ik overwegen waar en wat u kunt verhandelen op dit signaal, de aanbevolen strategieën beschrijven en de bot configureren voor dit soort signalen.

Inhoud:

 1. Registratie en verbinding van de uitwisseling op 3Commas.io.
 2. Beschikbare paren en uitwisselingen.
 3. Aanbevolen strategieën voor signalen Kotaro Signalen.
 4. Een bot opzetten door middel van signalen Kotaro Signalen op 3Сommas.io.

1. Registratie en aansluiting van de beurs voor 3Commas.io

De service is beschikbaar via de link – mijn verwijzingslink geeft 10% korting op de betaling.

Na registratie heeft u toegang tot 7 dagen gratis service tegen het “Professional” -tarief met alle functies, en als uw aanbetaling minder dan $ 750 is, blijft de service voor u gratis, zelfs na de proefperiode. Als u meer dan $ 750 op uw saldo heeft, moet u een van de abonnementen kiezen. Om aan signalen te werken Kotaro Signalen Het is het gemakkelijkst om met samengestelde bots te werken, ik zal alle verdere instellingen voor zo’n bot beschrijven, deze is beschikbaar in het “Professional” -tarief.

Nadat je je hebt geregistreerd bij de 3commas-service, moet je de Binance-uitwisseling via API verbinden, lees hier hoe je dit doet.

Hier wordt beschreven hoe u een API-sleutel voor Binance maakt.

2. Beschikbare paren en uitwisselingen.

Laten we eerst kijken voor welke uitwisselingen en welke paren dit signaal relevant is..

Zoals u kunt zien, worden signalen alleen verhandeld op BINANCE, maar welk paar u wilt verhandelen – naar USDT of BTC – de keuze is aan u. De instellingen in de bot zullen hetzelfde zijn, het enige verschil zit in de keuze van paren.

In ons voorbeeld gebruiken we USDT-handel.

3. Aanbevolen strategieën voor signalen Kotaro Signalen.

Hieronder zal ik de belangrijkste aanbevolen strategieën beschrijven voor het opzetten van de 3Commas-bot, actueel vanaf 27-06-2019, maar houd er altijd rekening mee dat de aanbevelingen zijn geen regels, u draagt ​​alle risico’s alleen en voor uw inleg.

Ik heb alle aanbevelingen van de site van deze signalen via de link overgenomen https://www.kotarosignals.com/.

Er is een telegramkanaal waarin werkstrategieën worden besproken en gebruikers, als ze dat willen, hun werkresultaten posten: https://t.me/kotarochat

Ik zal proberen kort het principe van signalen en strategieën voor het gebruik ervan over te brengen..

Kotaro-signalen impliceert niet het gebruik van Stop Loss en is gebaseerd op het principe van “middeling”, maar dit is geen veiligheidsmaatregel, maar een manier om een ​​positie op te bouwen om de winst te vergroten.

BELANGRIJK: Een van de verschillen met een aantal andere signalen is dat door Kotaro-signalen commando’s komen om te verkopen, dat wil zeggen, ongeacht of u Take Profit hebt ingesteld of niet, uw transactie kan worden gesloten door een signaal, en dit kan op elk moment gebeuren, zowel in “plus” als in “minus”, om te beschermen uw storting van een diepere opname. Een verkoopsignaal voor de bot werkt niet alleen als Trailing Take Profit al is geactiveerd voor het paar waarnaar het verkoopcommando kwam.

Er zijn verschillende soorten handel via signalen: AGRESSIEF, CONSERVATIEF en STRATEGIE VAN SIGNALEN.

Ik zal hun vergelijking geven in de vorm van een tabel (tabel nummer 2):

4. Een bot opzetten door middel van signalen Kotaro Signalen op 3Comma’s

 1. Signaal kopen:

Als alles goed is gegaan, ziet u het volgende:

 1. Het opzetten van de bot. Ik zal het voorbeeld van handelen naar USDT _ *** bespreken, volgens de SIGNAALSTRATEGIE. Dit is een nieuwe ervaring voor mij om niet tegen een bepaald percentage van het inkomen te verkopen, maar bij een signaal om te vertrekken, zal ik Kotaro volledig vertrouwen &# 128578;

Maak een bot:

We zullen aanpassen door Blocks:

 • Blokkeer “Basisparameters”

 • Paren blokkeren

Nadat we op “Wissen” hebben geklikt, zien we de instelling voor andere paren, selecteer USDT_ALL

Het zou er als volgt uit moeten zien:

Naar mijn mening is het beter om paren stablecoins te verwijderen, zoals: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Klik gewoon op het kruisje rechts van een specifiek paar.

 • Blokkeer “Strategie” – hier wordt bepaald welke van de gekozen strategie volgens Tabel №2 je gaat volgen, of misschien schrijf je je eigen strategie, niet vertrouwend op de initiële aanbevelingen van Kotaro Signals. Ik wil u eraan herinneren dat ik “SIGNAALSTRATEGIE” heb gekozen

 • Blokkeer “Voorwaarde voor het starten van de transactie”. Alles is hier eenvoudig: selecteer Kotaro Signalen (heb je zo’n signaal niet in de lijst, dan heb je het nog niet gekocht en moet je terug naar punt 1 “Signaal kopen”):

 • Neem winstblokkering

 • Blokkeer “Stop Loss” – niet aanbevolen voor dit soort Stop Loss-signalen.

 • Veiligheidsopdrachten blokkeren

 • Blokkeer ‘Aanvullende instellingen’

Alle bot is geconfigureerd. Duwen

We krijgen een herinnering om de bot te starten.

Klik vervolgens op “Uitvoeren”

Dat is alles voor het opzetten. Kies verschillende strategieën, afhankelijk van de marktomstandigheden.

De link naar de bot, die we zojuist met u hebben geconfigureerd, zal ik hier verlaten (link), door erop te klikken kunt u deze kopiëren, voor uzelf “aanpassen” of de statistieken van zijn werk bekijken.

Ik plaats ook een link naar de blog, die artikelen bevat over de instellingen van andere signalen en statistieken in realtime en over een echte aanbetaling voor verschillende signalen, waar je kennis kunt maken en kunt beslissen of je een bepaald signaal wel of niet wilt gebruiken voor de bot..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me