Hallo allemaal !

Vandaag zullen we de instellingen van een ander signaal in de Marketplace op 3Commas bekijken en het is waarschijnlijk een van de meest ongebruikelijke naar mijn mening, omdat het niet wordt gevormd door een combinatie van oscillatoren, maar door de handen van een handelaar, wat geschikt is als een alternatief voor “de handelaar volgen”, dat velen in de chat van de dienst vragen.

Ik zal overwegen waar en wat je op dit signaal kunt verhandelen, ik zal de aanbevolen botinstellingen voor dit signaal beschrijven.

Inhoud:

 1. Registratie en aansluiting van de uitwisseling bij 3Commas.
 2. Beschikbare paren en uitwisselingen.
 3. Aanbevolen strategieën voor signalen MaybeeTradingVIP.
 4. Een bot opzetten door middel van signalen MaybeeTradingVIP op 3Commas.

1. Registratie en aansluiting van de beurs voor 3Komma’s.

De service is beschikbaar op de link 3commas.io, dit is een verwijzingslink, deze geeft 10% korting op de betaling.

Na registratie heeft u toegang tot 7 dagen gratis service tegen het “Professional” -tarief met alle functies, en als uw aanbetaling minder is dan $ 750, blijft de service gratis voor u, zelfs na de proefperiode. Als je meer dan 750 $ op je saldo hebt, dan moet je een van de abonnementen kiezen, ik raad het “Professional” -tarief aan als het handigste voor instellingen, namelijk de aanwezigheid van een “samengestelde bot” en ik zal het beschrijven de instellingen er alleen voor.

Nadat je je hebt geregistreerd bij de 3commas-service, moet je de Binance-uitwisseling via API verbinden, lees hier hoe je dit doet

Hier wordt beschreven hoe u een API-sleutel voor Binance maakt

2. beschikbare paren en uitwisselingen.

In onderstaande tabel staat informatie voor welke uitwisselingen en voor welke paren dit signaal relevant is..

In ons voorbeeld zullen we BTC-handel gebruiken.

Ook zal ik aan het einde van het bericht een link plaatsen naar een geconfigureerde en werkende bot voor USDT-paren.

3. aanbevolen strategieën voor MaybeeTradingVIP-signalen.

Zoals ik aan het begin al zei, signalen MaybeeTradingVIP – dit is het resultaat van het werk van een handelaar, en niet van algoritmen die zijn gebaseerd op een set Trading View-oscillatoren, zoals RSI, BB, enz., Waar alleen het gedrag van een bepaalde munt door oscillatoren enz. alleen in aanmerking wordt genomen in relatie met de verhandelde munt en houdt geen rekening met het gedrag van de gehele markt in het algemeen.

Alles wat ik als een strategie zal beschrijven, is dat in feite niet, omdat de strategie ‘in het hoofd’ zit en de professionaliteit van een live handelaar op basis van zowel een technische analyse van een specifieke munt als een visie op het gedrag van BTC ( lees de markt) op korte termijn. Er worden signalen ontvangen zowel voor het openen van een transactie als voor het sluiten en (LET OP !!) er wordt een signaal gegeven om Stop Loss in te stellen voor elke transactie afzonderlijk, dit is het enige signaal waarin ik zoiets heb gezien, want Fixed% Stop Loss voor alle paren in de bot, wat naar mijn mening op zijn zachtst gezegd niet helemaal juist is. U kunt het Stop Loss-signaal ook in het telegramkanaal bekijken. https://t.me/MaybeeTrading .

Ik herhaal het hoofdidee nog een keer: deze signalen zijn eigenlijk de langverwachte “Follow the Trader” -functionaliteit of, tot op zekere hoogte, “Trust Management” die u op elk moment kunt uitschakelen of aanpassen. In tegenstelling tot signalen gebaseerd op algo-handel die alleen rekening houden met het gedrag van oscillatoren (RSI, BB, enz.) Voor de verhandelde munt, waar ze geen rekening houden met het gedrag van de hele markt als geheel, wat tot trieste resultaten leidt , deze signalen zijn een product van de mentale activiteit van een professionele handelaar die naar de hele markt in het algemeen kijkt en entry-points, exit-punten geeft en rekening houdt met de risico’s van prijsdalingen StopLoss niet op een vast% van de entry-prijs stelt , maar gebruikt een “zwevende” stop voor een specifiek paar, rekening houdend met ondersteuningsniveaus, enz..

Hieronder zal ik de 3Commas bot-instellingen beschrijven die relevant zijn op het moment van schrijven van de post, maar houd er altijd rekening mee dat de aanbevelingen zijn geen regels en u draagt ​​alle risico’s alleen en op uw deposito.

AANBEVELINGEN: Gebruik ongeveer 2% .. 5% van uw aanbetaling voor de eerste bestelling in een transactie.

BELANGRIJK: Inkomende opdrachten om te verkopen, ongeacht of u Take Profit heeft ingesteld of niet, uw transactie kan worden gesloten door een signaal en dit kan op elk moment gebeuren, zowel in “plus” als in “minus” – waardoor uw storting wordt beschermd tegen een diepere opname.

Instellingstabel:

tafel nummer 2

Handige links:

https://t.me/joinchat/Huvfww4BiZK1vnNynZqk1g – chatsignalen MaybeeTradingVIP

https: //t.ik /MaybeeTrading – kanaal met signalen MaybeeTradingVIP

@ Maybee3344 – telegrammen van signaalaanbieders

4. De bot configureren door middel van signalen MaybeeTradingVIP voor 3Comma’s.

 1. Signaalactivering (op het moment van schrijven, worden (eind augustus) signalen zijn gratis, maar je moet ze nog steeds activeren via de Marketplace):

Als alles goed is gegaan, ziet u het volgende:

 1. Het opzetten van de bot. Ik zal het voorbeeld van handelen naar BTC _ *** aanpassen

Maak een bot:

We zullen aanpassen door Blocks:

 • Blokkeer “Basisparameters”

 • Paren blokkeren

Het zou er als volgt uit moeten zien:

BELANGRIJK: Als u enkele paren moet verwijderen waarnaar u niet wilt handelen, klikt u op het kruisje rechts van een bepaald paar. Vergeet niet om regelmatig nieuwe paren toe te voegen nadat u ze op de BINANCE-beurs heeft geplaatst.

 • ‘Strategie’ blokkeren

 • Blok “Startvoorwaarde deal” – hier selecteren we gewoon alles MaybeeTradingVIP (als je zo’n signaal niet in de lijst hebt staan, dan heb je het nog niet gekocht en moet je terug naar punt 1 “Signaalactivering”:

 • Neem winstblokkering

 • Blokkeer “Stop Loss” – voor dit soort signalen, schakel Stop Loss in en stel 99% in zodat uw bot signalen kan ontvangen en Stop kan plaatsen waar de handelaar het gaat plaatsen. Soms kan Stop Loss erg ver worden ingesteld en … het kan werken:

 • Blokkeer “Veiligheidsopdrachten” – zoals eerder geschreven, wordt “middelen” niet gebruikt:

 • Blokkeer ‘Aanvullende instellingen’

Alle bot is geconfigureerd. Duwen

We krijgen een herinnering om de bot te starten.

Klik vervolgens op “Uitvoeren”

Dat is alles voor het opzetten.

De link naar de BTC-bot, waarvan we de instelling zojuist met u hebben gemaakt, verlaat ik hier, door erop te klikken kunt u deze kopiëren, voor uzelf “aanpassen” of de statistieken van zijn werk bekijken.

Ik plaats ook een link naar dezelfde bot, maar om te handelen naar USDT

Ik plaats een link naar een blog met artikelen over de instellingen van andere signalen en realtime statistieken over een echte storting voor verschillende signalen, waar je kennis kunt maken en kunt beslissen of je een bepaald signaal wel of niet wilt gebruiken voor de bot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me