Üdv mindenkinek!

A Marketplace-ből származó 3Commas botokhoz egy beszállító jelei vannak – Muunship, amelyek 4 típusú jelre vannak felosztva:

 •  Muunship dinamikus rács
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Muunship kupa és fogantyú
 •  Muunship QFL Bot jelek

Ezeknek a jeleknek csak egy parancsuk van a kereskedelem megkezdésére, és a kereskedésből kilépünk, ha elérjük a beállított átvételi nyereséget. Ha hirtelen az ár esni kezdett, akkor a veszteség további átlagolásával vagy rögzítésével a döntés..

Tartalom:

 1. Regisztráció és a központ bekapcsolása a 3Commas-nál.
 2. Rendelkezésre álló párok és jelcserék Muunship
 3. Javasolt stratégiák a jelekhez Muunship.
 4. A 3Commas bot konfigurálása jelekkel Muunship.

1. A tőzsde regisztrációja és kapcsolata a 3-hozVesszők

A szolgáltatás a linken keresztül érhető el, ez egy hivatkozási link, 10% kedvezményt ad a fizetésből. A regisztráció után 7 napos ingyenes szolgáltatáshoz juthat a “Professional” tarifán, az összes funkcióval együtt, és ha a befizetés kevesebb, mint 750 USD, akkor a szolgáltatás a próbaidőszak lejárta után is ingyenes marad. . Ha több mint 750 dollár van az egyenlegén, akkor az egyik előfizetés közül választania kell. A jeleken dolgozni Muunship összetett botokkal fogunk dolgozni.

Miután regisztrált a 3Commas szolgáltatáshoz, csatlakoztatnia kell a Binance központot az API-n keresztül, itt olvashatja el, hogyan kell ezt megtenni.

Itt írjuk meg, hogyan hozhat létre API-kulcsot a Binance számára.

2. Elérhető párok és cserék

Muunship releváns a 3Commas botok számára elérhető összes csere és a népszerű párok közötti kereskedelem szempontjából:

3. Javasolt stratégiák a jelekhez Muunship

Az alábbiakban ismertetem a 3Commas bot létrehozásának ajánlott stratégiáit, de mint mindig, ne feledje, hogy az ajánlások nem szabályok és minden kockázatot magára és betétjére visel – ezt a szabályt minden bejegyzésben írom, ne hanyagolja el.

Muunship – a jelzések mellett véleményem szerint létezik egy nagyon kényelmes platform a “kéz” kereskedésére. Megtekintheti és értékelheti, ha felkeresi a webhelyet. A regisztráció egyszerű, és van egy videotanfolyam a beállításról, de egyelőre csak angolul.

Weboldal: https://muunship.com

De térjünk vissza a jelzésekhez.

Muunship dinamikus rács – dinamikus rács kereskedési stratégia. Számos cikk található ebben a témában az interneten, főleg a Forex piacon. Néhány szóval leegyszerűsítve: amikor az ár mozog, mindenféle vételi mintázat megjelenik, ebben a pillanatban jel jön, és üzlet nyit. A jelszolgáltató nem fedi fel a részleteket, de a botot megnézve látni fogja, hogy működik, és egyelőre nem is rossz. A “viszlát” szót azért használom, mert a dolgok változhatnak, és alkalmazkodni kell a “piachoz”.

Muunship kupa és fogantyú – a “pohár és fogantyú” stratégia. Ez a technikai elemzés ábrája, az Interneten is sok cikk található rajta, amelyeket maga is elolvashat. A lényeg egyszerű: a grafikonon lévő alak nagyon hasonlít egy csészére. Ennek a mintának a fő jellemzője, hogy kizárólag emelkedő trenden jelenik meg, és a folytatására figyelmeztet..

Azt hiszem, felfogta a részvénypiacok kriptográfiai kereskedelméhez érkező jelek jelentését és eredeti jellegét..

Távirati csatornák:

https://t.me/muunship – információs csatorna.

https://t.me/dynamicgridbot – csatorna a tranzakciókról szóló jelentésekhez, most információkat küldök a tranzakcióimról.

Van Muunship miközben nincsenek csevegési táviratok, ahol a felhasználók kommunikálhatnak és megbeszélhetik a stratégiákat, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan megjelenik, és erről információkat a fentebb jelzett csatornákon tesznek közzé.

Most hadd adjam meg a beállításokat a 2. táblázat formájában:

 1. Bot beállítása 3Vesszők Muunship jelzéseivel.

Ha úgy dönt, hogy fizetett jeleket használ Muunship, majd először határozza meg, hogy a négyet melyiket és / vagy melyiket fogja használni, és folytassa az 1. lépéssel.

Ebben a cikkben egy botot konfigurálunk a jelek alapján Muunship dinamikus rács pároknál a BTC-ig. A legvégén “bónuszként” a szokásos módon csatolom a működő botokhoz tartozó linkeket a BTC-hez és az ETH-hoz egyaránt, amelyek segítségével megnézheti a teljesítmény statisztikáit, vagy egyszerűen másolhatja őket, igazítva a befizetéséhez és a stratégiához..

 1. Jelvásárlás:

Ha minden jól sikerült, a következőket fogja látni:

 1. Bot beállítása

A jeltípusokra a 2. táblázat segítségével konfiguráljuk Dinamikus rács, vagy használhatja stratégiáját:

Botot hozunk létre:

A Blocks által testre szabjuk:

 • “Alapparaméterek” blokkolása

 • Páros blokk (létrehozom a kereskedést a BTC számára)

Így kell kinéznie:

Megjegyzés: ha el akarsz távolítani néhány párot a kereskedésből, kattints a keresztre egy adott pár jobb oldalán.

 • „Stratégia” blokkolása

Megjegyzés: Ne tegye a minimális 0,0001 BTC összeget a “Start megrendelés mennyisége” közé, mert a tőzsdék kerekítése miatt fennáll a lehetőség, amikor a megrendelés vásárlása nem működik, miután üzenetet adott ki

Tehát használjon legalább 0,00015 értéket.

 • Blokkolja az “Ügylet megkezdésének feltétele” – csak válassza ki a kívánt jelet. Példánkban Muunship dinamikus rács. Ha nincs ez a jel a listán, akkor még nem adta ki őket. Vissza kell térnie az 1. “Jelvásárlás” pontra:

 • Vegye profit blokk

 • A biztonsági megrendelések blokkolják

 • A “Stop Loss” blokkolása a jelekben Muunship nem ajánlott használni

 • A “További beállítások” letiltása

Ennyi, a bot konfigurálva van. Nyom

Emlékeztetőt kapunk a bot elindításáról.

Ezt követően ne felejtsen el kattintani a “Futtatás” gombra

Ez jel által befejezi a bot beállítását Muunship dinamikus rács befejezett.

Link egy egyedi botra (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

Az ígért “bónusz”: link az ETH-párok konfigurált botjára (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

A linkekre kattintva azonnal lemásolhatja a botot, “kiigazíthatja” a paramétereit, vagy csak megismerheti munkájának statisztikáját..

Figyelem: egy idő után megváltoztathatom a beállításokat, ezért ne csodálkozzon, ha nem egyeznek a fent leírtakkal..

Linket is közzéteszek a bloghoz, amely cikkeket tartalmaz az egyéb jelek beállításairól és valós idejű statisztikákról a különféle jelek valós betétjéről..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me