Bot konfigurálása a 3Commák kotaro jelei alapján

Üdv mindenkinek!

Nem is olyan régen a 3Commas.io oldalon jelent meg a robotok jelzése a Piactéren Kotaro Jelek.

Ebben a bejegyzésben megvizsgálom, hogy hol és mivel lehet kereskedni ezen a jelen, ismertetem az ajánlott stratégiákat és hogyan állítsam be a botot az ilyen típusú jelekhez.

Tartalom:

 1. Regisztráció és a tőzsde csatlakozása a 3Commas.io oldalon.
 2. Rendelkezésre álló párok és cserék.
 3. Javasolt stratégiák a jelekhez Kotaro Jelek.
 4. Bot beállítása jelekkel Kotaro Jelek a 3Сommas.io oldalon.

1. A tőzsde regisztrációja és kapcsolata a 3-hozCommas.io

A szolgáltatás a linken keresztül érhető el – a hivatkozási linkem 10% kedvezményt ad a fizetésből.

A regisztráció után 7 napos ingyenes szolgáltatáshoz juthat a “Professional” tarifán, az összes funkcióval együtt, és ha a befizetés kevesebb, mint 750 USD, akkor a szolgáltatás a próbaidőszak után is ingyenes marad. Ha több mint 750 dollár van az egyenlegén, akkor az egyik előfizetés közül választania kell. A jeleken dolgozni Kotaro Jelek A legkényelmesebb összetett botokkal dolgozni, leírom az ilyen botok összes további beállítását, a “Professional” tarifában érhető el.

Miután regisztrált a 3commas szolgáltatásnál, csatlakoztatnia kell a Binance központot az API-n keresztül, itt olvashatja el, hogyan kell ezt megtenni.

Itt írjuk meg, hogyan hozhat létre API-kulcsot a Binance számára.

2. Elérhető párok és cserék.

Először nézzük meg, hogy ez a jel melyik cserékre és párokra vonatkozik..

Mint látható, a jelekkel csak a BINANCE-on kereskednek, de melyik párral kereskednek – USDT vagy BTC -, ez a választás. A botban a beállítások ugyanazok lesznek, az egyetlen különbség a párok megválasztásában rejlik.

Példánkban az USDT kereskedést fogjuk használni.

3. Javasolt stratégiák a jelekhez Kotaro Jelek.

Az alábbiakban ismertetem a 3Commas bot létrehozásának fő ajánlott stratégiáit, amelyek 2019.06.27-én érvényesek, de mindig tartsuk szem előtt, hogy az ajánlások nem szabályok, ön viseli az összes kockázatot saját maga és betéte mellett.

Az összes ajánlást e jelek helyéről vettem át a link segítségével https://www.kotarosignals.com/.

Van egy távirati csatorna, ahol megvitatják a munkastratégiákat, és a felhasználók, ha akarják, közzéteszik a munkájuk eredményeit: https://t.me/kotarochat

Megpróbálom röviden átadni a jelek elvét és a használatukra vonatkozó stratégiákat..

Kotaro Signals nem jelenti a Stop Loss használatát, és az “átlagolás” elvén alapszik, de ez nem biztonsági intézkedés, hanem a nyereség növelését szolgáló pozíció kialakításának módja.

FONTOS: Az egyik különbség számos más jellel szemben az, hogy Kotaro Signals a parancsok eladásra kerülnek, vagyis függetlenül attól, hogy a Take Profit beállította-e vagy sem, kereskedelmét egy jel zárhatja le, és ez bármikor megtörténhet, mind „pluszban”, akár „mínuszban”, a védelem érdekében betéted egy mélyebb lehívásból. A bot eladási jele csak akkor fog működni, ha a Trailing Take Profit már aktiválva volt annak a párnak, amelyhez az sell parancs érkezett..

A jelek alapján történő kereskedésnek több típusa van: AGRESZÍV, KONZERVATÍV és SZIGNÁLIS STRATÉGIA.

Összehasonlításukat táblázat formájában adom meg (2. táblázat):

4. Botok beállítása jelekkel Kotaro Jelek a 3C-onommas

 1. Jelvásárlás:

Ha minden jól sikerült, a következőket fogja látni:

 1. A bot beállítása. A SZIGNÁLIS STRATÉGIA szerint az USDT _ *** kereskedelem példáján állok be. Ez egy új tapasztalat számomra, amikor nem a jövedelem adott% -ában adok el, hanem a kilépés jelzésére teljesen megbízni fogok Kotaróban &# 128578;

Bot létrehozása:

A Blocks által testre szabjuk:

 • “Alapparaméterek” blokkolása

 • Pár blokk

A “Törlés” gombra kattintva meglátjuk a többi pár beállítását, válassza az USDT_ALL lehetőséget

Így kell kinéznie:

Véleményem szerint jobb, ha eltávolítunk pár stablecoint, például: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Csak kattintson a keresztre egy adott pár jobb oldalán.

 • „Stratégia” blokkolása – itt határozzuk meg, hogy a 2. táblázat szerint kiválasztott stratégiát melyiket követi, vagy esetleg megírja a sajátját, nem támaszkodva a Kotaro Signals kezdeti ajánlásaira. Hadd emlékeztessem önöket, hogy a „JELI STRATÉGIA” lehetőséget választottam

 • “A tranzakció kezdetének feltétele” rovat. Itt minden egyszerű: válassza a Kotaro Signals lehetőséget (ha nincs ilyen jel a listában, akkor még nem vásárolta meg, és vissza kell térnie az 1. “Jelvásárlás” pontra):

 • Vegye profit blokk

 • A “Stop Loss” blokkolása – az ilyen típusú Stop Loss jelekhez nem ajánlott.

 • A biztonsági megrendelések blokkolják

 • A “További beállítások” letiltása

Minden bot konfigurálva van. Nyom

Emlékeztetőt kapunk a bot elindításáról.

Ezután kattintson a “Futtatás” gombra

Ez minden a beállításhoz. Válasszon különböző stratégiákat a piaci viszonyoktól függően.

A bot linkjét, amelyet most konfiguráltunk veled, itt hagyom (link), rá kattintva másolhatod, “beállíthatod” magadnak, vagy megnézheted a munkájának statisztikáját..

Linket is közzéteszek a bloghoz, amely cikkeket tartalmaz az egyéb jelek és statisztikák valós idejű beállításáról, valamint a különböző jelek valós betétjéről, ahol megismerkedhet és eldöntheti, hogy egy adott jelet használni kíván-e vagy sem. a bot..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map