Tartalom:

  1. Regisztráció és a csere összekapcsolása a 3commas-nál.
  2. A QFL jelképzés elve.
  3. Bot létrehozása QFL jelek használatával 3commákon.
  1. Regisztráció 3-ravesszőket.

A szolgáltatás a 3commas.io linken érhető el, ez az én hivatkozási linkem, 10% kedvezményt ad a fizetésről.

A regisztráció után 3 napos ingyenes szolgáltatáshoz juthat a “Professional” tarifán, minden lehetőséggel. És ha már regisztrált és / vagy 3 tesztnap már elmúlt, akkor ki kell választania az egyik előfizetését.

A QFL jeleken történő munkavégzéshez a legkényelmesebb az összetett botokkal dolgozni, és leírom az összes további beállítását, ezek elérhetők a “Professional” tarifában, amely kibővíti a szolgáltatás képességeit, elolvashatja az összes előnyét ennek a tarifának a többivel szemben.

Miután regisztrált a 3commas szolgáltatásnál, csatlakoztatnia kell a Binance központot az API-n keresztül, itt olvashatja el, hogyan kell ezt megtenni

Itt írjuk meg, hogyan hozhat létre API-kulcsot a Binance számára

2. A QFL jelek kialakításának elve.

Ezen jelek kialakulásának és működésének elvének megértése, valamint az információk tömör és érthető formában történő továbbítása cikk. Megpróbálom nagyon röviden leírni a működését, különben tudományos cikk lesz belőle, de önállóan is kitalálhatja részletesebben..

Hogyan működnek a QFL jelek: vannak zónák, ahol az ár leggyakrabban megtalálható – ez az alap. Ha az ár az úgynevezett bázis alá süllyed, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy visszatér..

Jelek érkeznek a helyszínre https://cryptobasescanner.com

Van egy telefonos alkalmazás.

3. Bot felállítása QFL jelek használatával a 3 comommában.

A QFL jelek a 3commas.io felhasználók számára ingyenesek, nem olyan gyakran érkeznek, mint más jelek, és ez főleg akkor történik, amikor a piac csökken..

Nagyon régen jelentek meg a 3commas botok számára, és egy időben (2018 nyarán) ez egy sláger volt, és sokan kereskedtek velük, mint én, de aztán más jelekre cseréltem, nem emlékszem, milyen okok miatt.

A közelmúltban ezek a jelek ismét felhívták a figyelmemet a @ roman506-nak köszönhetően, aki tovább tesztelte és dolgozott rajtuk, és segített a jelenlegi beállításokban, amiért nagyon.

A 3commas javította a bot beállításait ezekhez a jelekhez, és most konzervatívabbnak (biztonságos olvasásnak) tartom, mint korábban.

Újra tesztelni kezdtem őket a BTC-n, 19.02.21-én, és 2 hét múlva a jelek nagyon jól működtek, a “jó” kifejezésen azt értem, hogy elérték az általam kitűzött célokat azáltal, hogy felállítottam őket, nevezetesen:

  • A “befektetők” hiánya
  • Nyereség elérése + 3%

Néhány 2 hetes statisztika:

Jel Nyisd ki

foglalkozik

Zárva

foglalkozik

Házasodik idő

üzletkötés

Házasodik Nyereség
QFL tíz tíz 8:23:45 2,9% *

* A 3% alatti nyereség a botban történő követéshez kapcsolódik, de erről külön írok.

A történelemmel kapcsolatos elméletnek vége, most pedig a bot felállításának gyakorlata.

Hozzon létre egy összetett botot:

Miután létrehozta, elkezdjük konfigurálni:

Az összes pár kiválasztása után a következő lesz:

Menjünk tovább a beállításokon:

Magyarázat: ebben az időpontban (2019. március) nem használok biztonsági megbízásokat (a továbbiakban: CO), és a betét 100% -át ledolgozom, ami meglehetősen kockázatos és lehet, hogy nem megfelelő az Ön kereskedési stratégiájához, ebben az esetben állítsam be a botot az erre a betéti botra elkülönített összeg 60-70% -ára, a fennmaradó részt pedig érmék alacsonyabb áron történő vásárlása előtt használja (átlagos vételár), de azt tanácsolom, hogy ne rohanjon vásárolni, talán az ár még alacsonyabb lesz , hagyja, hogy az érme „lehűljön, támogatást találjon”, és csak ez az átlag után. Ezt kétféleképpen lehet megtenni a már nyitott ügyletekben:

1 út. CO hozzáadásával

2. módszer. Átlagolás gomb

Lemegyünk lentebb és folytatjuk a konfigurálást:

Jel kiválasztása a QFL kereskedésére

Megjegyzés: Nem találtam leírást és különbséget (2018 nyarán végzett tesztek során) a típusok (Original, Day trading stb.) Között, ezért az Original-ot használom. Ha információt talál, vagy tesztekkel megérti, tudassa velem, hogy rendkívül érdekes lesz.

“A lehívás% -a” a bot beállításaiban, amelyek statisztikáit a fentiekben közöltem, -7% -ot használok, egy másik -10% -ot állítottam be, de még nem nyitottak üzletet.

Az összes paraméter beállítása után ellenőrizzük az Asszisztensben szereplő értékeket, ha az “A robot által felhasznált alapok százaléka” meghaladja a 100% -ot, akkor csökkentenie kell a kezdeti vagy biztonsági sorrendet vagy a kereskedett párok számát..

A fenti lépések végrehajtása után kattintson a “Bot létrehozása” gombra

A fenti gombra kattintva megnyílik egy oldal, amelyen a “Futtatás” gombra kell kattintania, és a bot elkezd dolgozni, várja a jelet és nyitott üzleteket, minden művelet látható a botba belépve és a szerkesztést megnézve ablak:

Ennyit jelent a bot QFL jelekkel történő beállításához.

Láthatja az általam korábban leírt Cartelsignals jelek botbeállításainak leírását is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me