A botok beállítása a QFL jelekhez 3-sommá.

Tartalom:

  1. Regisztráció és a csere összekapcsolása a 3commas-nál.
  2. A QFL jelképzés elve.
  3. Bot létrehozása QFL jelek használatával 3commákon.
  1. Regisztráció 3-ravesszőket.

A szolgáltatás a 3commas.io linken érhető el, ez az én hivatkozási linkem, 10% kedvezményt ad a fizetésről.

A regisztráció után 3 napos ingyenes szolgáltatáshoz juthat a “Professional” tarifán, minden lehetőséggel. És ha már regisztrált és / vagy 3 tesztnap már elmúlt, akkor ki kell választania az egyik előfizetését.

A QFL jeleken történő munkavégzéshez a legkényelmesebb az összetett botokkal dolgozni, és leírom az összes további beállítását, ezek elérhetők a “Professional” tarifában, amely kibővíti a szolgáltatás képességeit, elolvashatja az összes előnyét ennek a tarifának a többivel szemben.

Miután regisztrált a 3commas szolgáltatásnál, csatlakoztatnia kell a Binance központot az API-n keresztül, itt olvashatja el, hogyan kell ezt megtenni

Itt írjuk meg, hogyan hozhat létre API-kulcsot a Binance számára

2. A QFL jelek kialakításának elve.

Ezen jelek kialakulásának és működésének elvének megértése, valamint az információk tömör és érthető formában történő továbbítása cikk. Megpróbálom nagyon röviden leírni a működését, különben tudományos cikk lesz belőle, de önállóan is kitalálhatja részletesebben..

Hogyan működnek a QFL jelek: vannak zónák, ahol az ár leggyakrabban megtalálható – ez az alap. Ha az ár az úgynevezett bázis alá süllyed, akkor nagyobb a valószínűsége annak, hogy visszatér..

Jelek érkeznek a helyszínre https://cryptobasescanner.com

Van egy telefonos alkalmazás.

3. Bot felállítása QFL jelek használatával a 3 comommában.

A QFL jelek a 3commas.io felhasználók számára ingyenesek, nem olyan gyakran érkeznek, mint más jelek, és ez főleg akkor történik, amikor a piac csökken..

Nagyon régen jelentek meg a 3commas botok számára, és egy időben (2018 nyarán) ez egy sláger volt, és sokan kereskedtek velük, mint én, de aztán más jelekre cseréltem, nem emlékszem, milyen okok miatt.

A közelmúltban ezek a jelek ismét felhívták a figyelmemet a @ roman506-nak köszönhetően, aki tovább tesztelte és dolgozott rajtuk, és segített a jelenlegi beállításokban, amiért nagyon.

A 3commas javította a bot beállításait ezekhez a jelekhez, és most konzervatívabbnak (biztonságos olvasásnak) tartom, mint korábban.

Újra tesztelni kezdtem őket a BTC-n, 19.02.21-én, és 2 hét múlva a jelek nagyon jól működtek, a “jó” kifejezésen azt értem, hogy elérték az általam kitűzött célokat azáltal, hogy felállítottam őket, nevezetesen:

  • A “befektetők” hiánya
  • Nyereség elérése + 3%

Néhány 2 hetes statisztika:

Jel Nyisd ki

foglalkozik

Zárva

foglalkozik

Házasodik idő

üzletkötés

Házasodik Nyereség
QFL tíz tíz 8:23:45 2,9% *

* A 3% alatti nyereség a botban történő követéshez kapcsolódik, de erről külön írok.

A történelemmel kapcsolatos elméletnek vége, most pedig a bot felállításának gyakorlata.

Hozzon létre egy összetett botot:

Miután létrehozta, elkezdjük konfigurálni:

Az összes pár kiválasztása után a következő lesz:

Menjünk tovább a beállításokon:

Magyarázat: ebben az időpontban (2019. március) nem használok biztonsági megbízásokat (a továbbiakban: CO), és a betét 100% -át ledolgozom, ami meglehetősen kockázatos és lehet, hogy nem megfelelő az Ön kereskedési stratégiájához, ebben az esetben állítsam be a botot az erre a betéti botra elkülönített összeg 60-70% -ára, a fennmaradó részt pedig érmék alacsonyabb áron történő vásárlása előtt használja (átlagos vételár), de azt tanácsolom, hogy ne rohanjon vásárolni, talán az ár még alacsonyabb lesz , hagyja, hogy az érme „lehűljön, támogatást találjon”, és csak ez az átlag után. Ezt kétféleképpen lehet megtenni a már nyitott ügyletekben:

1 út. CO hozzáadásával

2. módszer. Átlagolás gomb

Lemegyünk lentebb és folytatjuk a konfigurálást:

Jel kiválasztása a QFL kereskedésére

Megjegyzés: Nem találtam leírást és különbséget (2018 nyarán végzett tesztek során) a típusok (Original, Day trading stb.) Között, ezért az Original-ot használom. Ha információt talál, vagy tesztekkel megérti, tudassa velem, hogy rendkívül érdekes lesz.

“A lehívás% -a” a bot beállításaiban, amelyek statisztikáit a fentiekben közöltem, -7% -ot használok, egy másik -10% -ot állítottam be, de még nem nyitottak üzletet.

Az összes paraméter beállítása után ellenőrizzük az Asszisztensben szereplő értékeket, ha az “A robot által felhasznált alapok százaléka” meghaladja a 100% -ot, akkor csökkentenie kell a kezdeti vagy biztonsági sorrendet vagy a kereskedett párok számát..

A fenti lépések végrehajtása után kattintson a “Bot létrehozása” gombra

A fenti gombra kattintva megnyílik egy oldal, amelyen a “Futtatás” gombra kell kattintania, és a bot elkezd dolgozni, várja a jelet és nyitott üzleteket, minden művelet látható a botba belépve és a szerkesztést megnézve ablak:

Ennyit jelent a bot QFL jelekkel történő beállításához.

Láthatja az általam korábban leírt Cartelsignals jelek botbeállításainak leírását is.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map