Hei kaikki !

Tämä viesti on omistettu lähinnä niille, jotka jostain syystä eivät pidä, eivät halua tai yksinkertaisesti eivät luota botin valmiisiin signaaleihin, ja ehkä he ovat jo valmiita kokeilemaan itseään säätämällä markkinoiden oskillaattorit. Seuraavassa jaan teille kokemukseni botin perustamisesta suhteellisen voimakkuuden indeksin RSI (jäljempänä RSI) ja Bollinger Bands (jäljempänä BB) avulla.

Sisältö:

  1. Ilmoittautuminen ja yhteyden vaihto 3-pisteissä.
  2. Kuinka RSI ja BB toimivat.
  3. 3commas-botin asettaminen RSI: n ja BB: n avulla.
  1. Ilmoittautuminen 3commaan

Palvelu on saatavana linkistä 3commas.io – tämä on minun linkkilinkkini, se antaa 10% alennuksen maksusta.

Rekisteröitymisen jälkeen saat 3 päivän ilmaisen palvelun “Professional” -hinnalla kaikilla mahdollisuuksilla. Tämän ajanjakson jälkeen sinun on valittava yksi tilauksista.

Signaalien parissa työskenteleminen on kätevintä työskennellä komposiittirobottien kanssa, jotka sisältyvät vain “Professional” -hintaan, ja kuvaan kaikki tällaisen botin muut asetukset..

Kun olet rekisteröitynyt 3commas-palveluun, sinun on liitettävä Binance-keskusta API: n kautta, miten tämä tapahtuu lue täältä 

API-avaimen luominen Binance-vaihtoa varten on kirjoitettu tähän 

2. Kuinka RSI- ja BB-oskillaattorit toimivat

Jos et tiedä mikä RSI on, suosittelen tämän artikkelin lukemista. 

Jos et tiedä mikä Bollinger Bands on ja miten se toimii, varaa 5 minuuttia tälle viestille 

Kaikki on yksinkertaista ja selkeää, pidin henkilökohtaisesti todella näistä artikkeleista.

Luettuasi ymmärrät paremmin, miksi valitsin juuri tämän yhdistelmän ja se oli näissä asetuksissa, ja voit varmasti parantaa niitä. Koe !

Seuraavassa annan esimerkin perustamisesta BTC: n kaupankäynnille Binance-pörssissä, perustamisen yhteydessä voit valita kaupankäynnin mille tahansa parille ja mille tahansa pörssille – tämä on yksi tällaisten “omien” signaalien eduista, koska valmis lähettämäsi signaalit vaihtoa tai paria varten signaalintarjoajilta eivät välttämättä ole.

3. Asettamalla bot 3 -yhteydet RSI: n ja BB: n avulla

Niille, jotka lukevat viestejäni (katso täältä), ei ole enää salaisuus, että käytän tällä hetkellä melko riskialtista kaupankäyntistrategiaa, nimittäin: En käytä keskiarvon laskemista enkä käytä Stop Lossia. En suosittele sinun käyvän kauppaa kuten minä, koska se voi milloin tahansa johtaa pitkään “investointiin” tai tappioon, ja sinun on päästävä pois tilanteesta yksin.

No, varoitin kaikkea, ehkä jopa peloissani, mennään eteenpäin.

Ensinnäkin, kuten tavallista, joitain tilastoja 55 päivän työstä (2.6. – 19.4.2019):

Jos olet lukenut viestin ”Botit toimivat. Signaalitilastot ”, olemme jo huomanneet, että kannattavuus kaupasta“ omia ”signaaleja käyttäen on erilainen kuin kaupankäynti valmiilla. Tarkemmin sanottuna samanlainen yhdistelmä ja botin määritys, josta keskustellaan jäljempänä, 55 päivän ajan antoi ~ + 0,55% talletuksesta päivässä. Voit tarkistaa minut katsomalla linkin bottia

Siirrytään nyt botin asettamiseen, annan vain esimerkin oman botin perustamisesta pienellä muutoksella, nimittäin: Asetuksiin lisätään yksi turvatilaus, joka on -5% ostohinnasta (katso “Estä “Turvallisuusmääräykset”), mutta koska en ole käyttänyt vastaavan kokeen tuloksia, en tiedä.

Luo yhdistetty botti:

Luomisen jälkeen alamme määrittää järjestyksessä lohkoittain:

Estä “Perusparametrit”:

Kun olet lisännyt kaikki parit, sinulla pitäisi olla jotain tällaista:

Jatketaan “Strategia” -lohkon määrittämistä:

Ota voitto -lohko:

Turvallisuusmääräykset estävät

“Deal start condition” -lohko:

Meillä on kaksi oskillaattoria riippumatta siitä, minkä määrittelet ensin. Aloitetaan RSI: stä.

Kun olet määrittänyt RSI: n, lisää toinen ehto napsauttamalla +

Lisää toinen BB-oskillaattori

… ja määritä:

Lopussa sinulla pitäisi olla jotain tällaista:

Tärkeä lisäys: ehtojen välillä on “JA”, mikä tarkoittaa, että botti avaa kaupan, jos kaksi RSI-signaalia “JA” BB “tulee” samanaikaisesti, jos signaalia ei ole samanaikaisesti, niin kauppa ei avaudu.

Estä lisäasetukset:

Kun kaikki asetukset on tehty, älä unohda etsiä Assistantista (botin oikeassa yläkulmassa) ja tarkistaa, riittääkö talletuksesi botin toimimiseen, jos “Botin käyttämien varojen prosenttiosuus” > 100, sitten parien määrää tai alkuperäisen järjestyksen kokoa tulisi pienentää.

Tärkeää: muista, että jos sinulla on muita botteja eikä niille ole vielä avattu sopimuksia, heille osoitettu talletus ilmoitetaan ilmaisena, eli voit asettaa botteja niin, että joillakin niistä ei ole tarpeeksi varoja, joten suosittelen kokonaissaldosi jakamista osiin, ja se määritetään aluksi tietyn botin talletuksella ja asetetaan yksinomaan tätä määrää varten.

Käynnistä botti:

No, tässä olemme kanssasi ja aloitimme kaupankäynnin markkinoilla olevilla oskillaattoreilla. Tuntui hieman itsenäiseltä ? &# 128578;

Kokeilen edelleen erilaisia ​​oskillaattorien yhdistelmiä, joista parhaimmat jaan teille.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me