Sisältö:

  1. Ilmoittautuminen ja yhteyden vaihto 3-pisteissä.
  2. QFL-signaalinmuodostuksen periaate.
  3. Botin asettaminen QFL-signaaleilla 3-pommeihin.
  1. Ilmoittautuminen 3pilkut.

Palvelu on saatavana linkistä 3commas.io, tämä on minun linkkilinkkini, se antaa 10% alennuksen maksusta.

Rekisteröitymisen jälkeen saat 3 päivän ilmaisen palvelun “Professional” -hinnalla kaikilla mahdollisuuksilla. Ja jos olet jo rekisteröitynyt ja / tai 3 testipäivää on jo kulunut, sinun on valittava yksi tilauksista.

QFL-signaalien parissa työskenteleminen on kätevintä työskennellä komposiittirobottien kanssa ja kuvaan kaikki sen lisäasetukset, ne ovat saatavilla “Professional” -hinnassa, joka laajentaa palvelun ominaisuuksia, voit lukea kaikista eduista tämän tariffi muiden itse.

Kun olet rekisteröitynyt 3commas-palveluun, sinun on yhdistettävä Binance-keskusta API: n kautta, lue miten se tehdään täältä

API-avaimen luominen Binancelle on kirjoitettu tähän

2. Periaate QFL-signaalien muodostamiselle.

Tämän ymmärtämiseksi näiden signaalien muodostumisen ja toiminnan periaatteesta ja tiedon välittämiseksi ytimekkäässä ja ymmärrettävässä muodossa artikla. Yritän kuvata hyvin lyhyesti, miten se toimii, muuten siitä tulee tieteellinen artikkeli, mutta voit selvittää sen itse..

Kuinka QFL-signaalit toimivat: on alueita, joilla hinta sijaitsee useimmiten – tämä on perusta. Jos hinta laskee niin sanotun perustan alapuolelle, on todennäköisempää, että se palaa sinne..

Signaalit saapuvat sivustolle https://cryptobasescanner.com

On puhelinsovellus.

3. Botin asettaminen QFL-signaaleilla 3-pommissa.

QFL-signaalit ovat ilmaisia ​​3commas.io -käyttäjille, ne eivät tule yhtä usein kuin muut signaalit ja tämä tapahtuu pääasiassa markkinoiden pudotessa..

Ne ilmestyivät 3commas-robotille jo kauan sitten ja kerralla (kesä 2018) se oli osuma ja monet heistä tekivät kauppaa niillä kuin minä, mutta sitten vaihdoin muihin signaaleihin, en muista mistä syistä.

Äskettäin nämä signaalit saivat jälleen huomioni @ roman506: n ansiosta, joka jatkoi niiden testaamista ja työskentelyä ja auttoi minua nykyisissä asetuksissa, mistä kiitos.

3commas on parantanut botin asetuksia näille signaaleille, ja nyt pidän niitä konservatiivisempana (lue turvallisesti) kuin ennen.

Aloin testata niitä uudelleen pareittain BTC: lle 21.2.19. Ja kahden viikon kuluttua signaalit toimivat hyvin, sanalla “hyvä” tarkoitan, että he saavuttivat itselleni asettamani tavoitteet asettamalla ne, nimittäin:

  • “Sijoittajien” puute
  • Voiton saavuttaminen + 3%

Jotkut 2 viikon tilastot:

Signaali Avata

tarjouksia

Suljettu

tarjouksia

Ke aika

kaupan päättäminen

Ke Voitto
QFL kymmenen kymmenen 8:23:45 2,9% *

* alle 3%: n voitto liittyy botin jäljittämiseen, mutta kirjoitan tästä erikseen.

Teorian historia on ohi, ja nyt botin perustamiseen.

Luo yhdistetty botti:

Kun se on luotu, alamme määrittää:

Kun olet valinnut kaikki parit, se on seuraava:

Mennään pidemmälle asetusten läpi:

Selitys: Tällä hetkellä (maaliskuu 2019) en käytä turvatilauksia (jäljempänä CO) ja työskentelen 100% talletuksesta, mikä on melko riskialtista ja ei välttämättä sovi kaupankäyntistrategiaasi, tässä tapauksessa määritin botti 60-70%: lle tälle talletusrobotille varatusta, ja käytä loput ennen kolikoiden ostamista alhaisemmilla hinnoilla (keskimääräinen ostohinta), mutta minun neuvoni ei ole kiirehtiä ostamista, ehkä hinta laskee vielä alhaisemmaksi , anna kolikon “jäähtyä, löytää tukea” ja vasta sen keskiarvon jälkeen. Tämä voidaan tehdä kahdella tavalla jo avoimissa sopimuksissa:

Yksi tapa. Lisäämällä CO

Menetelmä 2. Keskiarvopainike

Menemme alapuolelle ja jatkamme määritystä:

Valitaan signaali QFL: n vaihtamiseksi

Kommentti: En löytänyt kuvausta ja eroa (kesällä 2018 tehtyjen testien aikana) tyyppien välillä (Original, Day trading jne.), Joten käytän Originalia. Jos löydät tietoa tai ymmärrät sen kokeilla, ilmoita siitä, että se on erittäin mielenkiintoista.

“% Nostosta” botti-asetuksissa, joiden tilastotiedot annoin yllä, käytän -7%, asetin toisen arvoon -10%, mutta sitä ei ole vielä avattu.

Kun olet asettanut kaikki parametrit, tarkistamme arvot Assistantissa, jos “botin käyttämien varojen prosenttiosuus” on yli 100%, sinun on vähennettävä alku- tai turvajärjestystä tai vaihdettujen parien määrää.

Kun kaikki yllä olevat vaiheet on suoritettu, napsauta “Luo botti”

Napsauttamalla yllä olevaa painiketta avautuu sivu, jolla sinun on napsautettava “Suorita” ja botti alkaa toimia, odottaa signaalia ja avaa tarjouksia, kaikki toiminnot voidaan nähdä menemällä bottiin ja katsomalla muokkausta ikkuna:

Siinä kaikki botin asettamiseen QFL-signaaleja käyttämällä.

Voit myös nähdä kuvaamani Cartelsignals-signaalien botti-asetukset, jotka kuvasin aiemmin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me