Botin määrittäminen Muunship-signaaleilla 3Commalle

Hei kaikki!

Kauppapaikan 3Commas-botteja varten on joukko signaaleja yhdeltä toimittajalta – Muunship, jotka on jaettu 4 tyyppisiin signaaleihin:

 •  Muunship-dynaaminen ruudukko
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Muunship Cup ja kahva
 •  Muunship QFL Bot -signaalit

Näillä signaaleilla on vain käsky aloittaa kauppa, ja kaupasta poistutaan, kun asetettu voitto on saavutettu. Jos hinta yhtäkkiä alkoi laskea, niin päätös tappion keskiarvoistamisesta tai korjaamisesta on sinun..

Sisältö:

 1. Ilmoittautuminen ja yhteydenvaihto 3Commassa.
 2. Saatavilla olevat parit ja vaihdot signaaleille Muunship
 3. Suositellut strategiat signaaleille Muunship.
 4. 3Commas-botin määrittäminen signaaleilla Muunship.

1. Rekisteröinti ja yhteydenvaihto 3Kommat

Palvelu on saatavilla linkin kautta, tämä on viittauslinkki, se antaa 10% alennuksen maksusta. Rekisteröitymisen jälkeen voit käyttää 7 päivän ilmaista palvelua “Professional” -hinnalla kaikilla ominaisuuksilla. Jos talletuksesi on alle 750 dollaria, palvelu pysyy ilmaisena sinulle myös kokeilujakson jälkeen . Jos saldossasi on yli 750 dollaria, sinun on valittava yksi tilauksista. Toimii signaalien kanssa Muunship työskentelemme komposiittirobottien kanssa.

Kun olet rekisteröitynyt 3Commas-palveluun, sinun on liitettävä Binance-keskus API: n kautta, lue miten se tehdään täältä.

API-avaimen luominen Binancelle on kirjoitettu tähän.

2. Saatavilla olevat parit ja vaihdot

Muunship on merkityksellinen kaikilla 3Commas-bottien käytettävissä olevilla pörsseillä ja kaupoilla suosituilla pareilla:

3. Suositellut signaalistrategiat Muunship

Seuraavassa kuvataan suositellut strategiat 3Commas-botin perustamiseksi, mutta kuten aina, pidä mielessä, että suositukset ovat ei sääntöjä ja kantat kaikki riskit yksin ja talletuksellasi – kirjoitan tämän säännön jokaiseen viestiin, älä unohda sitä.

Muunship – Signaalien lisäksi on mielestäni erittäin kätevä alusta “käsien” kaupalle. Voit tarkastella ja arvioida sitä menemällä sivustolle. Rekisteröityminen on yksinkertaista, ja käyttöönotosta on videokurssi, mutta toistaiseksi vain englanniksi.

Verkkosivusto: https://muunship.com

Mutta palataan takaisin signaaleihin.

Muunship Dynamic Grid – dynaaminen verkkokauppastrategia. Internetissä on paljon tätä aihetta koskevia artikkeleita, lähinnä Forex-markkinoilla. Yksinkertaistamalla muutamaan sanaan: kun hinta muuttuu, kaikenlaisia ​​ostomalleja ilmestyy, tällä hetkellä tulee signaali ja kauppa avataan. Signaalintarjoaja ei paljasta yksityiskohtia, mutta tarkastelemalla bottia huomaat, että se toimii, eikä toistaiseksi ole huono. Käytän sanaa “hei”, koska asiat voivat muuttua ja sinun on sopeuduttava “markkinoihin”.

Muunship Cup ja kahva – “kuppi ja kahva” -strategia. Tämä on teknisen analyysin luku, Internetissä on myös monia artikkeleita, jotka voit lukea itse. Asia on yksinkertainen: kaavion muoto on hyvin kuin kuppi. Tämän mallin pääpiirre on, että se näkyy yksinomaan nousutrendissä ja varoittaa sen jatkumisesta..

Luulen, että olet ymmärtänyt niiden osakkeiden merkityksen ja alkuperäisen luonteen, jotka tulivat salaustoimintaan osakemarkkinoilta..

Sanoman kanavat:

https://t.me/muunship – tiedotuskanava.

https://t.me/dynamicgridbot – kanava tapahtumien raportointiin, lähetän nyt tietoja tapahtumistani.

Omistaa Muunship vaikka chatissa ei ole sähkeitä, joissa käyttäjät voisivat kommunikoida ja keskustella strategioista, mutta olen varma, että se ilmestyy pian, ja tiedot siitä lähetetään yllä mainitsemilleni kanaville.

Anna nyt antaa asetukset taulukon 2 muodossa:

 1. Botin asetukset 3Muunship-signaalit kommas.

Jos päätät käyttää maksettuja signaaleja Muunship, määritä ensin mitä ja / tai mitä neljästä käytät ja siirry vaiheeseen 1.

Tässä artikkelissa määritämme botin signaalien perusteella Muunship-dynaaminen ruudukko pareittain BTC: lle. “Bonuksena” loppupuolella liitän tavalliseen tapaan linkit toimiviin botteihin sekä BTC: hen että ETH: hen, joiden avulla voit katsella suoritustilastoja tai yksinkertaisesti kopioida ne mukauttamalla ne talletuksellesi ja strategiallesi..

 1. Signaalin osto:

Jos kaikki meni hyvin, näet seuraavat:

 1. Botin asetukset

Määritämme signaalityypeille taulukon 2 avulla Dynaaminen ruudukko, tai voit käyttää strategiasi:

Luomme botin:

Mukautamme Blocks:

 • Estä “Perusparametrit”

 • Parilohko (aion perustaa kaupankäynnin BTC: lle)

Sen pitäisi näyttää tältä:

Huomaa: jos haluat poistaa joitain pareja kaupankäynnistä, napsauta vain ristiä tietyn parin oikealla puolella.

 • Estä strategia

Huomaa: älä laita vähimmäismäärää 0,0001 BTC aloitusmääräyksen määrään, koska pörssien pyöristämisen vuoksi on mahdollista, kun tilauksesi ostaminen ei välttämättä toimi, kun olet antanut viestin

Joten käytä 0,00015 tai enemmän.

 • Estä “Ehto kaupan aloittamiseen” – valitse vain haluamasi signaali. Esimerkissämme Muunship Dynaaminen Ristikko. Jos sinulla ei ole tätä signaalia luettelossa, et ole vielä antanut niitä. Sinun on palattava kohtaan 1 “Signaalin osto”:

 • Ota voittolohko

 • Turvallisuusmääräykset estävät

 • Estä “Stop Loss” signaaleissa Muunship ei suositella käytettäväksi

 • Estä lisäasetukset

Siinä kaikki, botti on määritetty. Työntää

Saamme muistutuksen botin käynnistämisestä.

Tämän jälkeen älä unohda napsauttaa “Suorita”

Tämä viimeistelee botin asennuksen signaalilla Muunship-dynaaminen ruudukko valmis.

Linkki mukautettuun bottiin (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

Luvattu “bonus”: linkki määritettyyn bottiin ETH-pareille (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

Napsauttamalla linkkejä voit kopioida botin välittömästi, “säätää” parametreihisi tai vain tutustua sen työn tilastoihin.

Varoitus: Jonkin ajan kuluttua voin muuttaa asetuksia, joten älä ihmettele, jos ne eivät vastaa yllä kuvattuja..

Lähetän myös linkin blogiin, joka sisältää artikkeleita muiden signaalien asetuksista ja reaaliaikaisia ​​tilastoja eri signaalien todellisesta talletuksesta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map