Botin määrittäminen kotaro-signaalien perusteella 3Commalle

Hei kaikki!

Ei niin kauan sitten 3Commas.io -sivustossa ilmestyi signaali roboteille Marketplacessa Kotaro Signaalit.

Tässä viestissä tarkastelen missä ja millä voit käydä kauppaa tällä signaalilla, kuvaan suositellut strategiat ja miten botti määritetään tämän tyyppisille signaaleille.

Sisältö:

 1. Ilmoittautuminen ja yhteyden vaihto osoitteessa 3Commas.io.
 2. Saatavilla olevat parit ja vaihdot.
 3. Suositellut strategiat signaaleille Kotaro Signaalit.
 4. Botin asettaminen signaaleilla Kotaro Signaalit osoitteessa 3Сommas.io.

1. Rekisteröinti ja yhteydenvaihto 3Commas.io

Palvelu on saatavilla linkin kautta – viittauslinkkini antaa 10%: n alennuksen maksusta.

Rekisteröitymisen jälkeen voit käyttää 7 päivän ilmaista palvelua “Professional” -hinnalla kaikilla ominaisuuksilla. Jos talletuksesi on alle 750 dollaria, palvelu pysyy ilmaisena sinulle myös kokeilujakson jälkeen. Jos saldossasi on yli 750 dollaria, sinun on valittava yksi tilauksista. Toimii signaalien kanssa Kotaro Signaalit On kätevintä työskennellä komposiittirobottien kanssa, kuvaan kaikki tällaisen botin lisäasetukset, se on saatavana “Professional” -tariffissa.

Kun olet rekisteröitynyt 3commas-palveluun, sinun on yhdistettävä Binance-keskusta API: n kautta, lue miten se tehdään täältä.

API-avaimen luominen Binancelle on kirjoitettu tähän.

2. Saatavilla olevat parit ja vaihdot.

Katsotaan ensin, mitkä keskukset ja mitkä parit tämä signaali on merkityksellinen..

Kuten näette, signaaleilla käydään kauppaa vain BINANCE-palvelussa, mutta kumpi pari vaihdetaan – USDT tai BTC – valinta on sinun. Botin asetukset ovat samat, ainoa ero on parien valinnassa.

Esimerkissämme käytämme USDT-kauppaa.

3. Suositellut signaalistrategiat Kotaro Signaalit.

Seuraavassa kuvaan tärkeimmät suositellut strategiat 3Commas-botin perustamiseksi, voimassa nykyisin 27.6.2019, mutta pidä aina mielessä, että suositukset ovat ei sääntöjä, kannat kaikki riskit yksin ja talletuksellasi.

Otin kaikki suositukset näiden signaalien sivustolta linkin kautta https://www.kotarosignals.com/.

On sähke-kanava, jossa keskustellaan työstrategioista ja käyttäjät voivat halutessaan sijoittaa työnsä tulokset: https://t.me/kotarochat

Yritän välittää lyhyesti signaalien periaatteet ja strategiat niiden käyttöön..

Kotaro-signaalit ei tarkoita Stop Lossin käyttöä ja perustuu “keskiarvoistamisen” periaatteeseen, mutta tämä ei ole turvatoimenpide, vaan tapa luoda asema voiton kasvattamiseksi.

TÄRKEÄ: Yksi eroista useista muista signaaleista on se, että Kotaro-signaalit komennot tulevat myymään, toisin sanoen riippumatta siitä, oletko asettanut Take Profit -vaihtoehdon vai ei, kauppa voidaan sulkea signaalilla, ja tämä voi tapahtua milloin tahansa sekä plus- että miinusmerkeinä. talletuksesi syvemmältä nostolta. Botin myyntisignaali ei toimi vain, jos Trailing Take Profit on jo aktivoitu parille, jolle myyntikomento tuli.

Signaaleilla on useita kaupankäyntityyppejä: AGGRESSIIVINEN, KONSERVATIIVINEN ja SIGNAALIEN STRATEGIA.

Annan heidän vertailunsa taulukon muodossa (taulukon numero 2):

4. Botin asettaminen signaaleilla Kotaro 3C: n signaalitommas

 1. Signaalin osto:

Jos kaikki meni hyvin, näet seuraavat:

 1. Botin asettaminen. Aloitan esimerkkinä USDT _ ***: n kaupankäynnistä SIGNAL STRATEGYn mukaisesti. Tämä on minulle uusi kokemus myymästä ei tietyllä prosentilla tuloista, mutta merkki siitä, että poistun, luotan täysin Kotaroon &# 128578;

Luo botti:

Mukautamme Blocks:

 • Estä “Perusparametrit”

 • Pari estää

Kun olet napsauttanut “Tyhjennä”, näemme muiden parien asetukset, valitse USDT_ALL

Sen pitäisi näyttää tältä:

Mielestäni on parempi poistaa pari stabiilia koliinia, kuten: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Napsauta vain tietyn parin oikealla puolella olevaa ristiä.

 • Estä “Strategia” – juuri tässä määritetään, mitä taulukon №2 mukaisesta valitsemastasi strategiasta noudatat, tai kenties kirjoitat oman, etkä luottaa Kotaro Signalsin alkuperäisiin suosituksiin. Muistutan, että olen valinnut “SIGNAL STRATEGY”

 • Estä “Tapahtuman alkamisen edellytys”. Kaikki on tässä yksinkertaista: valitse Kotaro-signaalit (jos sinulla ei ole tällaista signaalia luettelossa, et ole vielä ostanut sitä ja sinun on palattava kohtaan 1 “Signaalin osto”):

 • Ota voittolohko

 • Estä “Stop Loss” – ei suositella tämän tyyppisille Stop Loss -signaaleille.

 • Turvallisuusmääräykset estävät

 • Estä lisäasetukset

Kaikki botit on määritetty. Työntää

Saamme muistutuksen botin käynnistämisestä.

Napsauta sitten “Suorita”

Siinä kaikki perustamiseen. Valitse erilaiset strategiat markkinaolosuhteiden mukaan.

Linkin robottiin, jonka olemme juuri määrittäneet kanssasi, jätän täältä (linkki). Napsauttamalla sitä voit kopioida sen, “säätää” itse tai nähdä sen työn tilastot.

Lähetän myös linkin blogiin, joka sisältää artikkeleita muiden signaalien ja tilastojen asetuksista reaaliajassa ja todellisesta talletuksesta eri signaaleille, jossa voit tutustua ja päättää käyttääkö tietty signaali vai ei. botti..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map