Osa 1: “Signaalien ensimmäinen kuukausi”

Hei kaikki !

Tiedätkö mikä on yleisimpi kysymys chat 3commas ? Havaintojeni mukaan tämä on: kuinka paljon botti tuo ?

Tässä viestissä yritän antaa tietoja, jotta jokainen itse voi vastata tähän kysymykseen. Heti varaan, että se on mahdollista jonkin ajan kuluttua, kaikki ei ole niin kuin nyt. Kuinka se tulee? En tiedä. En näe mitään järkeä arvailla, “odota ja näe”. 

Tämän viestin signaaleja koskevien tilastojen kerääminen kestää 17. helmikuuta 2019 – 21. maaliskuuta 2019, jatkan keräämistä, ja jatkat tarkkailua. 

Kaikki robotit ovat samoissa olosuhteissa ja toimivat samoilla markkinoilla, ts. Ne käynnistettiin melkein samanaikaisesti 1-2 päivän erolla. 

Jokaiselle heille kohdennettiin sama määrä varoja 0,0084 BTC. 

Perustin prosenttiosuuden tuloista ottaen huomioon kunkin signaalin ohjeet:

CQS-päänahka– suositukset 1,5%, minun vahvistama 1,18%. Ajatusteni mukaan sopimukset olisi suljettava ennen muita, nyt mielestäni tämä ei ole perusteltua, mutta mitä se oli “laulusta”, kuten sanotaan, et voi heittää pois. Kuinka perustaa botti löytyy täältä

CQS Premium -signaalit– 3%, mutta lyön vetoa 2,8%, syy on kuvattu edellä. Voit tarkastella botin perustamista tässä 

Kartellignaalit– suositeltava tuolloin oli 3%, minulla oli 2,8%. Kuinka perustaa tällainen botti kirjoitti tässä 

QFL (alkuperäinen) 7 täällä oli pieniä ongelmia signaalintarjoajan suosituksessa, koska en tiennyt, enkä vieläkään tiedä mistä ne saa. @ Roman506: n neuvoista asetin 3%: n voiton ja noin 10 päivän ajan botti työskenteli tämän voiton kanssa tekemällä 10 kauppaa. 13. maaliskuuta, analysoituani botin kaupat, tajusin, että hinta “kasvaa” 5% .. 12% signaalista päivän aikana ja päätin lisätä kaupan voittoa 3%: sta 4,7%: iin ja siitä päivästä lähtien botti toimii 4,7% voitolla ja teki tällä hetkellä 15 liiketointa. Kuinka perustaa tällainen botti, katso tässä 

Mutta sitten siirtyin täysin pois signaalisuosituksista, nimittäin: En seurannut suositusta keskiarvon noudattamisesta enkä edelleenkään noudattanut sitä, kun kolikot menevät miinusmerkkeihin signaalien mukaan ja toimivat siten erittäin riskialttiina, mutta 100% työssä talletuksesta, jättämättä mitään keskiarvon laskemiseen. En käytä Stop Lossia. Tällaisen kaupankäynnin tarkoituksena on saada käsitys signaalien laadusta niiden “puhtaassa” muodossa. Ymmärrän, että tämä on erittäin riskialtista, enkä suosittele tällaisten asetusten käyttämistä, on parempi opiskella jonkun muun toimistossa, seurata raporttini edelleen. En ole vastuussa päätöksistäsi. 

Tässä on asetusten vertailutaulukko:

Katsotaanpa numerot, jotka sain markkinoiden signaaleista, jotka olivat tänä aikana, monet kutsuvat sitä “kasvavaksi”, mielestäni tämä ei ole niin tärkeää, on tärkeää, kuinka erilaiset signaalit toimivat samanaikaisesti samoilla markkinoilla. 

Kokonaisvoitto ja keskimääräinen aika per yksi bottien kauppa talletuksesta 30 päivän työhön:

Puhutaan epäonnistuneista kaupoista, joita kutsun “sijoittajiksi”. “Invest” on minulle tapahtumia, joita ei ole suljettu 7 päivän kuluessa, eikä ole väliä mitä “+” tai “-” näille tapahtumille tällä hetkellä.  

Havaintojeni mukaan maksetut signaalit eroavat jonkin verran ilmaisista signaaleista; ne reagoivat markkinoiden muutoksiin ja vähentävät saapuvien signaalien määrää, mikä teoriassa pitäisi säästää botin talletusta. Voit tehdä johtopäätökset siitä, mikä signaaleista vetää sinut “sijoittamaan” vähemmän taulukon mukaan:

Ja lopuksi mielenkiintoisin asia on mielestäni prosenttiosuus päivittäisestä talletuksesta suhteessa Binance-pörssin BTC / USDT-kaavioon. 

Näet tämän botin työn tällä linkillä

Kuinka perustaa, näet tässä

Näet tämän botin työn tällä linkillä

Kuinka perustaa, näet tässä

Näet tämän botin työn tällä linkillä

Asennusohjeet löytyvät täältä

Näet tämän botin työn tällä linkillä

Kuinka perustaa, näet tässä

Näiden kaavioiden mukaan voit ymmärtää, kuinka usein kaupat käynnistetään ja millä markkinaliikkeellä signaali toimii paremmin. 

En kirjoita lyhyttä yhteenvetoa signaaleista, olen jakanut tilastoni kanssasi, jättäen sinut yksin johtopäätöksiisi. Tee omat kaupankäyntipäätöksesi.

Nähdään !

P / S jos sinulla ei ole tarpeeksi numeroita raporteissa, kirjoita minulle tai kommentteihin mitä mielenkiintoista nähdä ja yritän lisätä sen seuraaviin raportteihin. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me