Hei kaikki !

Tänään tarkastelemme toisen signaalin asetuksia Marketplace-sivustolla 3Commasissa, ja se on luultavasti yksi mielestäni epätavallisimmista, koska sitä ei muodosta oskillaattorien yhdistelmä, vaan kauppiaan kädet, jotka sopivat vaihtoehto “elinkeinonharjoittajan seuraamiselle”, jota monet chatissa kysyvät palvelulta.

Harkitsen, missä ja millä voit käydä kauppaa tällä signaalilla, kuvaan suositellut botin asetukset tälle signaalille.

Sisältö:

 1. Ilmoittautuminen ja yhteydenvaihto 3Commassa.
 2. Saatavilla olevat parit ja vaihdot.
 3. Suositellut strategiat signaaleille MaybeeTradingVIP.
 4. Botin asettaminen signaaleilla MaybeeTradingVIP 3Commassa.

1. Rekisteröinti ja yhteydenvaihto 3Kommat.

Palvelu on saatavana linkistä 3commas.io, tämä on viittauslinkki, se antaa 10% alennuksen maksusta.

Rekisteröitymisen jälkeen saat 7 päivän ilmaisen palvelun “Professional” -hinnalla kaikilla ominaisuuksilla, ja jos talletuksesi on alle 750 dollaria, palvelu pysyy sinulle maksutta myös kokeilujakson jälkeen. Jos saldossasi on yli 750 dollaria, sinun on valittava yksi tilauksista, suosittelen “Professional” -hintaa sopivimmaksi asetuksille, nimittäin “komposiittibotin” läsnäoloa ja kuvaan asetukset vain sitä varten.

Kun olet rekisteröitynyt 3commas-palveluun, sinun on liitettävä Binance-keskus API: n kautta, lue miten se tehdään täältä

API-avaimen luominen Binancelle on kirjoitettu tähän

2. käytettävissä olevat parit ja vaihdot.

Alla oleva taulukko sisältää tietoja siitä, mihin keskuksiin ja mitkä parit tällä signaalilla on merkitystä..

Esimerkissämme käytämme BTC-kauppaa.

Lähetän myös viestin loppuun linkin määritettyyn ja toimivaan bottiin pareittain USDT: lle.

3. suositeltavat strategiat MaybeeTradingVIP-signaaleille.

Kuten jo alussa mainitsin, signaalit MaybeeTradingVIP – tämä on tulosta elinkeinonharjoittajan työstä, eikä algoritmeja, jotka perustuvat Trading View -oskillaattoreihin, kuten RSI, BB jne., joissa vain tietyn kolikon käyttäytyminen oskillaattoreiden jne. kautta otetaan huomioon vain suhteessa kaupankäynnin kohteena olevaan kolikkoon eikä siinä oteta huomioon koko markkinoiden käyttäytymistä yleensä.

Kaikki, mitä kuvaan strategiana, ei todellakaan ole, koska strategia on “päähän” ja elävän kauppiaan ammattitaito, joka perustuu sekä tietyn kolikon tekniseen analyysiin että visioon BTC: n käyttäytymisestä ( lukea markkinoita) lyhyellä aikavälillä. Signaaleja vastaanotetaan sekä kaupan avaamisesta että sulkemisesta ja (HUOM! !!) annetaan signaali Stop Loss -asetuksen asettamiseksi kullekin sopimukselle erikseen, tämä on ainoa signaali, jossa olen nähnyt tämän, koska useimmat yksinkertaisesti suosittelevat kiinteän prosentin asettamista Stop Loss kaikille botin pareille, mikä ei mielestäni ole aivan oikeassa liioittelematta. Voit myös katsoa Stop Loss -signaalin sähekanavalla. https://t.me/MaybeeTrading .

Toistan pääajatuksen vielä kerran: Nämä signaalit ovat itse asiassa kauan odotettu “Follow the Trader” -toiminto tai jossain määrin “Trust Management” -toiminto, jonka voit poistaa käytöstä tai muokata milloin tahansa. Toisin kuin algokauppaan perustuvat signaalit, joissa otetaan huomioon vain oskillaattorien (RSI, BB jne.) Käyttäytyminen kaupankäynnin kohteena olevalle kolikolle, jossa ne eivät ota huomioon koko markkinoiden käyttäytymistä kokonaisuutena, mikä johtaa surullisiin tuloksiin , nämä signaalit ovat ammattimaisen elinkeinonharjoittajan henkisen toiminnan tulos, joka tarkastelee yleensä kaikkia markkinoita ja antaa lähtökohtia, poistumispisteitä ja ottaa huomioon hinnanlaskun riskit, StopLoss ei ole kiinteä prosenttiosuus aloitushinnasta , mutta käyttää “kelluvaa” pysäytystä tietylle parille ottaen huomioon tukitasot jne..

Seuraavassa kuvataan 3Commas-botti-asetukset, jotka ovat merkityksellisiä viestin kirjoittamisen aikana, mutta pidä aina mielessä, että suositukset ovat ei sääntöjä ja kantat kaikki riskit yksin ja talletuksellasi.

SUOSITUKSET: Käytä noin 2% .. 5% talletuksestasi kaupan ensimmäiseen tilaukseen.

TÄRKEÄ: Saapuvat myyntikomennot riippumatta siitä, oletko asettanut Take Profit -vaihtoehdon vai ei, kauppa voidaan sulkea signaalilla, ja tämä voi tapahtua milloin tahansa, plus- tai miinusmerkkinä – suojata talletustasi syvemmältä nostolta.

Asetustaulukko:

taulukon numero 2

Hyödyllisiä linkkejä:

https://t.me/joinchat/Huvfww4BiZK1vnNynZqk1g – chat-signaalit MaybeeTradingVIP

https: //t.minä /MaybeeTrading – kanava signaaleilla MaybeeTradingVIP

@Maavoimat signaalintarjoajan sähkeet

4. Botin määrittäminen signaaleilla MaybeeTradingVIP 3C: lleommas.

 1. Signaalin aktivointi (kirjoitushetkellä tulee (elokuun lopussa) signaalit ovat ilmaisia, mutta sinun on silti aktivoitava ne Marketplacen kautta):

Jos kaikki meni hyvin, näet seuraavat:

 1. Botin asettaminen. Räätälöin esimerkin kaupankäynnistä BTC: lle _ ***

Luo botti:

Mukautamme Blocks:

 • Estä “Perusparametrit”

 • Pari estää

Sen pitäisi näyttää tältä:

TÄRKEÄ: Jos haluat poistaa joitain pareja, joihin et halua vaihtaa kauppaa, napsauta vain tietyn parin oikealla puolella olevaa ristiä. Älä unohda lisätä säännöllisesti uusia pareja listattuasi ne BINANCE-pörssiin.

 • Estä strategia

 • “Deal start condition” -lohko – tässä valitsemme vain kaiken MaybeeTradingVIP (jos sinulla ei ole tällaista signaalia luettelossa, et ole vielä ostanut sitä ja sinun on palattava kohtaan 1 “Signaalin aktivointi”:

 • Ota voittolohko

 • Estä “Stop Loss” – ota tämän tyyppisille signaaleille käyttöön Stop Loss ja aseta 99%, jotta botti voi vastaanottaa signaaleja ja sijoittaa Stop paikkaan, johon kauppias aikoo sijoittaa sen. Joskus Stop Loss voidaan asettaa hyvin pitkälle ja … se voi toimia:

 • Estä “Turvallisuusmääräykset” – kuten aiemmin kirjoitettiin, “keskiarvoistusta” ei käytetä:

 • Estä lisäasetukset

Kaikki botit on määritetty. Työntää

Saamme muistutuksen botin käynnistämisestä.

Napsauta sitten “Suorita”

Siinä kaikki perustamiseen.

Linkin BTC-bottiin, jonka asetuksen teimme juuri kanssasi, jätän täältä, napsauttamalla sitä voit kopioida sen, “säätää” sen itse tai nähdä sen työn tilastot.

Lähetän myös linkin samalle botille, mutta kaupankäyntiin USDT: lle

Lähetän linkin blogiin, jossa on artikkeleita muiden signaalien asetuksista ja reaaliaikaisia ​​tilastoja eri signaalien todellisesta talletuksesta, jossa voit tutustua ja päättää tietyn signaalin käytöstä tai käytöstä botti.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me