Hej alla!

För 3Commas-robotar från Marketplace finns det en uppsättning signaler från en leverantör – Muunship, som är indelade i fyra typer av signaler:

 •  Muunship Dynamic Grid
 •  Muunship Scalper Bot
 •  Muunship Cup och handtag
 •  Muunship QFL Bot-signaler

Dessa signaler har bara ett kommando att starta en handel och handeln avslutas när den inställda vinstnyttan uppnås. Om priset plötsligt började falla, är beslutet om ytterligare genomsnitt eller fixering av förlusten ditt..

Innehåll:

 1. Registrering och anslutning av utbytet på 3Commas.
 2. Tillgängliga par och växlar för signaler Muunship
 3. Rekommenderade strategier för signaler Muunship.
 4. Konfigurera 3Commas-botten med signaler Muunship.

1. Registrering och anslutning av utbytet för 3Kommatecken

Tjänsten är tillgänglig via länken, detta är en remisslänk, den ger 10% rabatt på betalningen. Efter registrering har du tillgång till 7 dagars gratis tjänst till “Professional” -tariffen med alla funktioner, och om din insättning är mindre än $ 750, förblir tjänsten gratis för dig även efter provperiodens slut. . Om du har mer än $ 750 på ditt saldo måste du välja en av prenumerationerna. Att arbeta med signaler Muunship vi kommer att arbeta med kompositbots.

Efter att ha registrerat dig i 3Commas-tjänsten måste du ansluta Binance-utbytet via API, läs hur du gör det här.

Så här skapar du en API-nyckel för Binance.

2. Tillgängliga par och utbyten

Muunship är relevant för alla utbyten som finns tillgängliga för 3Commas-bots och handlar i populära par:

3. Rekommenderade strategier för signaler Muunship

Nedan kommer jag att beskriva de rekommenderade strategierna för att ställa in 3Commas-botten, men som alltid, kom ihåg att rekommendationerna är inte regler och du bär alla risker på egen hand och på din insättning – jag skriver denna regel i varje inlägg, försumma det inte.

Muunship – förutom signaler finns det enligt min mening en mycket bekväm plattform för handel med “händer”. Du kan se och utvärdera det genom att gå till webbplatsen. Registreringen är enkel och det finns en videokurs om hur man ställer in, men hittills bara på engelska.

Hemsida: https://muunship.com

Men låt oss komma tillbaka till signalerna.

Muunship Dynamic Grid – strategi för dynamisk näthandel. Det finns många artiklar om detta ämne på Internet, främst på Forex-marknaden. För att förenkla till några ord: när priset rör sig dyker alla typer av köpmönster upp, just nu kommer en signal och en affär öppnas. Signalleverantören avslöjar inte detaljerna, men när du tittar in i botten ser du att den fungerar, och hittills inte dåligt. Jag använder ordet “hejdå” eftersom saker kan förändras och du måste anpassa dig till “marknaden”.

Muunship Cup och handtag – “cup and handle” -strategin. Detta är en siffra av teknisk analys, det finns också många artiklar om det på Internet som du kan läsa på egen hand. Poängen är enkel: formen på diagrammet är mycket som en kopp. Det huvudsakliga inslaget i detta mönster är att det uteslutande visas i en uppåtgående trend och varnar för dess fortsättning..

Jag tror att du har förstått innebörden och den ursprungliga karaktären av de signaler som kom till kryptohandel från aktiemarknaderna..

Telegramkanaler:

https://t.me/muunship – informationskanal.

https://t.me/dynamicgridbot – kanalen för rapporter om transaktioner, nu skickar jag information om mina transaktioner dit.

Ha Muunship det finns inga chattelegram ännu där användare kan kommunicera och diskutera strategier, men jag är säker på att det kommer att visas snart, och information om detta kommer att publiceras i de kanaler som jag angav ovan.

Låt mig nu ge inställningarna i form av tabell 2:

 1. Botinstallation 3Komma med Muunship-signaler.

Om du väljer att använda betalda signaler Muunship, bestäm sedan först vilken och / eller vilken av de fyra du ska använda och gå till steg 1.

I den här artikeln kommer vi att skapa en bot baserat på signaler Muunship Dynamic Grid för par till BTC. Som en “bonus” i slutet kommer jag som vanligt att bifoga länkar till fungerande bots till både BTC och ETH, genom vilka du kan titta på resultatstatistik eller helt enkelt kopiera dem, anpassa dem till din insättning och strategi.

 1. Signalinköp:

Om allt gick bra ser du följande:

 1. Botinstallation

Vi konfigurerar med hjälp av tabell 2 för signaltyper Dynamiskt rutnät, eller så kan du använda din strategi:

Vi skapar en bot:

Vi kommer att anpassa efter block:

 • Blockera “Grundläggande parametrar”

 • Parblock (jag kommer att ställa in handel för BTC)

Det ska se ut så här:

Obs! Om du vill ta bort några par från handeln, klicka bara på korset till höger om ett specifikt par.

 • Blockera “Strategi”

Obs: lägg inte det minsta beloppet på 0.0001 BTC i “Startorderens volym”, eftersom det finns en möjlighet på grund av avrundning av börser, när du köper din beställning kanske inte fungerar, efter att ha meddelat ett meddelande

Så använd 0,00015 eller mer.

 • Blockera “Villkor för att starta en affär” – välj bara önskad signal. I vårt exempel Muunship Dynamic Grid. Om du inte har denna signal i listan har du ännu inte utfärdat dem. Du måste återgå till punkt 1 “Signalinköp”:

 • Ta vinstblock

 • Säkerhetsorder blockerar

 • Blockera “Stop Loss” i signaler Muunship rekommenderas inte att använda

 • Blockera “Ytterligare inställningar”

Det är det, bot är konfigurerad. Skjuta på

Vi får en påminnelse om att starta bot.

Glöm inte att klicka på “Kör” efter det

Detta slutför installationen av botten efter signal Muunship Dynamic Grid färdiga.

Länk till en anpassad bot (https://3commas.io/ru/bots/565410/shared_show?secret=e2dd234f37)

Den utlovade “bonusen”: en länk till en konfigurerad bot för ETH-par (https://3commas.io/ru/bots/566306/shared_show?secret=9e4d898244)

Genom att klicka på länkarna kan du omedelbart kopiera botten, “anpassa” till dina parametrar eller bara bekanta dig med statistiken över dess arbete.

Varning: efter ett tag kan jag ändra inställningarna, så bli inte förvånad om de inte matchar de som beskrivs ovan..

Jag publicerar också en länk till bloggen, som innehåller artiklar om inställningar för andra signaler och realtidsstatistik om en verklig insättning för olika signaler.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me