Hej alla!

För inte så länge sedan uppträdde en signal för bots på Marketplace på 3Commas.io Kotaro Signaler.

I det här inlägget kommer jag att överväga var och vad du kan handla med den här signalen, beskriva de rekommenderade strategierna och hur du konfigurerar bot för denna typ av signaler.

Innehåll:

 1. Registrering och anslutning av utbytet på 3Commas.io.
 2. Tillgängliga par och utbyten.
 3. Rekommenderade strategier för signaler Kotaro Signaler.
 4. Ställa in en bot med signaler Kotaro Signaler vid 3Сommas.io.

1. Registrering och anslutning av utbytet för 3Commas.io

Tjänsten är tillgänglig via länken – min remisslänk ger 10% rabatt på betalningen.

Efter registrering har du tillgång till 7 dagars gratis tjänst till “Professional” -tariffen med alla funktioner, och om din insättning är mindre än $ 750 förblir tjänsten gratis för dig även efter testperioden. Om du har mer än $ 750 på ditt saldo måste du välja en av prenumerationerna. Att arbeta med signaler Kotaro Signaler Det är bekvämast att arbeta med kompositbots, jag kommer att beskriva alla ytterligare inställningar för en sådan bot, den finns i “Professional” -tariffen.

Efter att du registrerat dig hos 3commas-tjänsten måste du ansluta Binance-utbytet via API, läs hur du gör det här.

Så här skapar du en API-nyckel för Binance.

2. Tillgängliga par och utbyten.

Låt oss först se för vilka utbyten och vilka par denna signal är relevant..

Som du ser handlas endast signaler på BINANCE, men vilket par som ska handlas – till USDT eller BTC – valet är ditt. Inställningarna i botten kommer att vara desamma, den enda skillnaden är i valet av par.

I vårt exempel kommer vi att använda USDT-handel.

3. Rekommenderade strategier för signaler Kotaro Signaler.

Nedan kommer jag att beskriva de viktigaste rekommenderade strategierna för att ställa in 3Commas-botten, aktuell från 2016-06-27, men kom alltid ihåg att rekommendationerna är inte regler, du bär alla risker på egen hand och på din insättning.

Jag tog alla rekommendationer från webbplatsen för dessa signaler via länken https://www.kotarosignals.com/.

Det finns en telegramkanal där arbetsstrategier diskuteras och användare, om de vill, publicerar sina arbetsresultat: https://t.me/kotarochat

Jag kommer att försöka kort förmedla principen om signaler och strategier för deras användning..

Kotaro-signaler innebär inte att man använder Stop Loss och bygger på principen om “genomsnitt”, men detta är inte en säkerhetsåtgärd, utan ett sätt att bygga upp en position för att öka vinsten.

VIKTIG: En av skillnaderna från ett antal andra signaler är att av Kotaro-signaler kommandon kommer att sälja, det vill säga, oavsett om du har ställt in Take Profit eller inte, kan din handel stängas av en signal, och detta kan hända när som helst, både i “plus” eller “minus”, för att skydda din insättning från en djupare neddragning. En säljsignal för bot fungerar inte bara om Trailing Take Profit redan har aktiverats för paret som säljkommandot kom till.

Det finns flera typer av handel med signaler: AGGRESSIV, KONSERVATIV och STRATEGI AV SIGNALER.

Jag kommer att ge deras jämförelse i form av en tabell (tabell nummer 2):

4. Ställa in en bot med signaler Kotaro Signaler på 3Commas

 1. Signalinköp:

Om allt gick bra ser du följande:

 1. Ställa in botten. Jag kommer att ställa in exemplet med att handla till USDT _ ***, enligt SIGNALSTRATEGIN. Detta är en ny upplevelse för mig att inte sälja till en viss procent av inkomsten, men vid en signal om att avsluta, jag kommer helt att lita på Kotaro &# 128578;

Skapa en bot:

Vi kommer att anpassa efter block:

 • Blockera “Grundläggande parametrar”

 • Par block

Efter att ha klickat på “Rensa” ser vi inställningen för andra par, välj USDT_ALL

Det ska se ut så här:

Enligt min mening är det bättre att ta bort par stallmynt som: USDT-PAX, USDT-TUSD, USDT-USDC, USDT-USDS, USDT-USDSB. Klicka bara på korset till höger om ett specifikt par.

 • Blockera “Strategi” – det är här det bestäms vilken av den valda strategin enligt tabell you2 du kommer att följa, eller kanske kommer du att skriva din egen, utan att förlita dig på de första rekommendationerna från Kotaro Signals. Låt mig påminna dig om att jag har valt “SIGNALSTRATEGI”

 • Blockera “Villkor för transaktionens start”. Allt är enkelt här: välj Kotaro-signaler (om du inte har en sådan signal i listan har du inte köpt den ännu och du måste återgå till punkt 1 “Signalinköp”):

 • Ta vinstblock

 • Blockera “Stop Loss” – rekommenderas inte för dessa typer av Stop Loss-signaler.

 • Säkerhetsorder blockerar

 • Blockera “Ytterligare inställningar”

All bot är konfigurerad. Skjuta på

Vi får en påminnelse om att starta bot.

Klicka sedan på “Kör”

Det är allt för att ställa in. Välj olika strategier beroende på marknadsförhållandena.

Länken till botten, som vi just konfigurerade med dig, lämnar jag här (länk), genom att klicka på den kan du kopiera den, “justera” själv eller se statistik över dess arbete.

Jag publicerar också en länk till bloggen, som innehåller artiklar om inställningar för andra signaler och statistik i realtid och på en riktig insättning för olika signaler, där du kan bekanta dig och bestämma om du vill använda en viss signal för botten..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me