Innehåll:

  1. Registrering och anslutning av utbytet på 3commas.
  2. Princip för QFL-signalbildning.
  3. Ställa in en bot med QFL-signaler på 3commas.
  1. Registrering för 3komma.

Tjänsten finns på länken 3commas.io, det här är min remisslänk, det ger 10% rabatt på betalningen.

Efter registrering har du tillgång till 3 dagars gratis service till “Professional” -tariffen med alla möjligheter. Och om du redan är registrerad och / eller 3 testdagar redan har passerat måste du välja en av prenumerationerna.

För att arbeta med QFL-signaler är det bekvämast att arbeta med kompositbots och jag kommer att beskriva alla ytterligare inställningar för det, de finns i “Professional” -taxan, vilket utökar tjänstens funktioner, du kan läsa om alla fördelar av denna tariff över andra själv.

Efter att du registrerat dig i 3commas-tjänsten måste du ansluta Binance-utbytet via API, läs hur du gör det här

Så här skapar du en API-nyckel för Binance

2. Principen för bildandet av QFL-signaler.

För att förstå principen för bildandet och driften av dessa signaler och förmedla information i en kortfattad och förståelig form, detta artikel. Jag kommer att försöka beskriva mycket kort hur det fungerar, annars blir det en vetenskaplig artikel, men du kan räkna ut det på egen hand mer detaljerat..

Principen för drift av QFL-signaler: det finns zoner där priset oftast ligger – det här är basen. Om priset går under den så kallade basen är det en ökad sannolikhet att det kommer att återvända dit..

Signaler anländer till webbplatsen https://cryptobasescanner.com

Det finns en telefonapp.

3. Ställa in en bot med QFL-signaler i 3commas.

QFL-signaler är gratis för användare av 3commas.io, de kommer inte lika ofta som andra signaler och detta händer främst när marknaden sjunker..

De dök upp för 3commas-robotar för länge sedan och på en gång (sommaren 2018) var det en hit och många människor handlade på dem som jag, men då bytte jag till handel med andra signaler, jag kommer inte ihåg av vilka skäl.

Nyligen fick dessa signaler min uppmärksamhet igen tack till @ roman506 som fortsatte att testa och arbeta med dem och hjälpte mig med de aktuella inställningarna, för vilket många tack.

3commas har förbättrat botinställningarna för dessa signaler och nu anser jag dem mer konservativa (läs säkert) än tidigare.

Jag började testa dem igen på par för BTC 21/21/19 och på 2 veckor fungerade signalerna väldigt bra, med “bra” menar jag att de uppnådde de mål som jag satte upp för mig själv genom att sätta upp dem, nämligen:

  • Brist på “investerare”
  • Vinst + 3%

Några två veckors statistik:

Signal Öppen

erbjudanden

Stängd

erbjudanden

Ons tid

avsluta en affär

Ons Vinst
QFL tio tio 8:23:45 2,9% *

* vinst under 3% är förknippad med användning av efterföljande i botten, men jag kommer att skriva om detta separat.

Teorin med historien är över och nu till praxis att ställa in botten.

Skapa en sammansatt bot:

När de väl har skapats börjar vi konfigurera:

När du har valt alla par blir det så här:

Låt oss gå vidare genom inställningarna:

Förklaring: vid denna tidpunkt (mars 2019) använder jag inte säkerhetsorder (nedan kallad CO) och jag arbetar 100% av insättningen, vilket är ganska riskabelt och kanske inte är lämpligt för din handelsstrategi, i det här fallet , ställa in botten till 60-70% av den tilldelade för denna mycket insättningsbot, och använd resten för innan du köper mynt till lägre priser (genomsnittligt inköpspris), men mitt råd är att inte skynda dig att köpa, kanske priset kommer att gå ännu lägre, låt myntet “svalna, hitta stöd” och först då i genomsnitt. Detta kan göras på två sätt i redan öppna erbjudanden:

1 väg. Genom att lägga till CO

Metod 2. Genomsnittlig knapp

Vi går ner nedan och fortsätter att konfigurera:

Välja en signal för att handla QFL

Kommentar: Jag hittade ingen beskrivning och skillnad (under tester sommaren 2018) mellan typerna (Original, Day trading etc.), så jag använder Original. Om du hittar information eller förstår den genom tester, låt mig veta att den kommer att vara extremt intressant.

“% Av neddragning” i botens inställningar, vars statistik jag angav ovan, använder jag -7% jag ställer in ytterligare en på -10%, men inga erbjudanden har öppnats för det ännu.

Efter att ha ställt in alla parametrar, kontrollerar vi värdena i assistenten, om din “Andel medel som används av botten” är mer än 100%, måste du minska den initiala eller säkerhetsordern eller antalet handlade par.

När alla ovanstående steg har slutförts klickar du på “Skapa bot”

Genom att klicka på knappen ovan öppnas en sida där du måste klicka på “Kör” och botten kommer att börja fungera, vänta på en signal och öppna erbjudanden, alla operationer kan ses genom att gå in i botten och titta på redigeringen fönster:

Det är allt för att ställa in botten med QFL-signaler.

Du kan också se beskrivningen av botinställningarna för Cartelsignals-signaler som jag beskrev tidigare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me