Hej alla !

Idag kommer vi att överväga inställningarna för en annan signal på Marketplace på 3Commas och det är förmodligen en av de mest ovanliga enligt min mening, eftersom den inte bildas av en kombination av oscillatorer, utan av händerna på en näringsidkare, som är lämplig som ett alternativ till “följa näringsidkaren” som många i chatten frågar från tjänsten.

Jag kommer att överväga var och vad du kan handla med den här signalen, jag kommer att beskriva de rekommenderade botinställningarna för denna signal.

Innehåll:

 1. Registrering och anslutning av utbytet på 3Commas.
 2. Tillgängliga par och utbyten.
 3. Rekommenderade strategier för signaler MaybeeTradingVIP.
 4. Ställa in en bot med signaler MaybeeTradingVIP på 3Commas.

1. Registrering och anslutning av utbytet för 3Kommatecken.

Tjänsten finns på länken 3commas.io, detta är en hänvisningslänk, det ger 10% rabatt på betalningen.

Efter registrering har du tillgång till 7 dagars gratis tjänst till “Professional” -tariffen med alla funktioner, och om din insättning är mindre än $ 750, förblir tjänsten gratis även efter testperioden. Om du har mer än 750 $ på ditt saldo måste du välja en av prenumerationerna. Jag rekommenderar “Professional” -tariffen som den mest praktiska för inställningar, nämligen närvaron av en “komposit bot” och jag kommer att beskriva inställningarna bara för det.

Efter att du registrerat dig i 3commas-tjänsten måste du ansluta Binance-utbytet via API, läs hur du gör det här

Så här skapar du en API-nyckel för Binance

2.Tillgängliga par och utbyten.

Tabellen nedan innehåller information för vilka växlar och vilka par denna signal är relevant..

I vårt exempel kommer vi att använda BTC-handel.

I slutet av inlägget kommer jag också att lägga upp en länk till en konfigurerad och fungerande bot för USDT-par.

3. Rekommenderade strategier för MaybeeTradingVIP-signaler.

Som jag nämnde i början signalerar MaybeeTradingVIP – detta är resultatet av en näringsidkares arbete och inte algoritmer baserade på en uppsättning handelsvisningsoscillatorer, såsom RSI, BB, etc., där endast beteendet hos ett visst mynt genom oscillatorer etc. endast beaktas i förhållande till det handlade myntet och tar inte hänsyn till hela marknadens beteende.

Allt som jag kommer att beskriva som en strategi är det faktiskt inte, för strategin är “i huvudet” och professionalismen hos en levande handlare baserad på både en teknisk analys av ett specifikt mynt och en vision om BTC: s beteende ( läs marknaden) på kort sikt. Signaler tas emot både för att öppna en handel och för att stänga och (OBS!) En signal ges för att ställa in Stop Loss för varje handel separat, detta är den enda signalen där jag har sett en sådan sak, för de flesta rekommenderar helt enkelt att ställa in en fast% Stop Loss för alla par i botten, vilket enligt min mening inte är riktigt riktigt minst sagt. Du kan också visa Stop Loss-signalen i telegramkanalen. https://t.me/MaybeeTrading .

Jag kommer att upprepa huvudidén en gång till: Dessa signaler är faktiskt den mycket efterlängtade “Follow the Trader” -funktionen eller till viss del “Trust Management” som du kan inaktivera eller anpassa när som helst. Till skillnad från signaler baserade på algo-handel som endast tar hänsyn till oscillatorernas beteende (RSI, BB, etc.) för det handlade myntet, där de inte tar hänsyn till hela marknadens beteende, vilket leder till sorgliga resultat , dessa signaler är en produkt av den mentala aktiviteten hos en professionell näringsidkare som tittar på hela marknaden i allmänhet och ger ingångspunkter, utgångspunkter och tar hänsyn till riskerna med prisfall sätter StopLoss inte till en fast% av ingångspriset , men använder ett “flytande” stopp för ett specifikt par, med hänsyn till supportnivåer etc..

Nedan kommer jag att beskriva 3Commas bot-inställningarna som är relevanta vid skrivning av inlägget, men kom alltid ihåg att rekommendationerna är inte regler och du bär alla risker på egen hand och på din insättning.

REKOMMENDATIONER: Använd cirka 2% .. 5% av din insättning för den första ordern i en handel.

VIKTIG: Inkommande kommandon att sälja, oavsett om du har ställt in Take Profit eller inte, kan din handel stängas av en signal och detta kan hända när som helst, både i “plus” och “minus” – skyddar din insättning från en djupare neddragning.

Inställningstabell:

tabell nummer 2

Användbara länkar:

https://t.me/joinchat/Huvfww4BiZK1vnNynZqk1g – chatsignaler MaybeeTradingVIP

https: //t.jag /KanskeTrading – kanal med signaler MaybeeTradingVIP

@ Maybee3344 – telegram för signalleverantörer

4. Konfigurera botten med signaler MaybeeTradingVIP för 3Commas.

 1. Signalaktivering (i skrivande stund, blir (slutet av augusti) signaler är gratis, men du måste fortfarande aktivera dem via Marketplace):

Om allt gick bra ser du följande:

 1. Ställa in botten. Jag kommer att anpassa på exemplet med handel till BTC _ ***

Skapa en bot:

Vi kommer att anpassa efter block:

 • Blockera “Grundläggande parametrar”

 • Par block

Det ska se ut så här:

VIKTIG: Om du behöver ta bort några par som du inte vill handla med, klicka bara på korset till höger om ett visst par. Glöm inte att regelbundet lägga till nya par efter att ha noterat dem på BINANCE-börsen.

 • Blockera “Strategi”

 • Block “Deal start condition” – här väljer vi bara allt MaybeeTradingVIP (om du inte har en sådan signal i listan, har du inte köpt den ännu och du måste återgå till punkt 1 “Signalaktivering”:

 • Ta vinstblock

 • Blockera “Stop Loss” – aktivera Stop Loss för dessa typer av signaler och ställ in 99% så att din bot kan ta emot signaler och placera Stop där näringsidkaren ska placera den. Ibland kan Stop Loss ställas in mycket långt och … det kan fungera:

 • Blockera “Säkerhetsbeställningar” – som det skrevs tidigare används “genomsnitt” inte:

 • Blockera “Ytterligare inställningar”

All bot är konfigurerad. Skjuta på

Vi får en påminnelse om att starta bot.

Klicka sedan på “Kör”

Det är allt för att ställa in.

Länken till BTC-botten, vars inställning vi just gjorde med dig, lämnar jag här, genom att klicka på den kan du kopiera den, “justera” den själv eller se statistik över dess arbete.

Jag lägger också upp en länk till samma bot, men för handel till USDT

Jag lägger ut en länk till en blogg där det finns artiklar om inställningar för andra signaler och realtidsstatistik om en verklig insättning för olika signaler, där du kan bekanta dig och bestämma om du vill använda en viss signal för att bot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me