kjære venner,

EN LITEN BIT OM DEG SELV

I kretsen av kryptovalutahandlere er jeg kjent som Mikhail Haipov.

Min personlige erfaring med handel er over 10 år. I løpet av denne tiden har jeg hatt mange seire og nederlag, men jeg har aldri stoppet stille og har kontinuerlig utviklet kunsten å handle..  

Han startet sin karriere i Forex og gikk deretter inn i aksjer og kommoder. Jeg klarte å bli kjent med kryptovaluta nøye da Bitcoin var 200 og alle brukte BTC-e.

I løpet av denne tiden fordypet jeg meg dypt i studiet av tekniske analyseverktøy som:

 •       Analyseverktøy og handelsstrategier av Thomas DeMark,
 •       Firkant 9, metode for Pythagoras og ekte formørkelse,
 •       Harmoniske mønstre, fraktal og syklisk analyse,
 •       Grafisk analyse og trendanalyse,
 •       Panoramaanalyse og SK-FX,
 •       Lysestakeanalyse, Tic-Tac-Toe, Range, Kagi, Renko, Lineær Breakout
 •       Klynge- og volumanalyse,
 •       Bøleanalyse,
 •       Ulike trendindikatorer og oscillatorer.

Jeg la også stor vekt på studiet av markedens psykologi, grunnleggende analyse og studiet av risikostyringssystemer.

Jeg deler all min opparbeidede kunnskap og erfaring med mine elskede lesere gratis..

Du finner mine pedagogiske og analytiske artikler og prognoser på Internett på forskjellige kilder, hvorav de viktigste er her

MIN STRATEGI

Som du vet er kryptovalutamarkedet preget av sterk volatilitet og manipulasjon, og handel i minutter ledsages av markedsstøy og falske signaler..

Å handle på en så kort periode uten automatisering vil psykisk utmate enhver handelsmann og få ham til å gjøre feil..

Overlat det til 3kommas roboter!

Ved hjelp av uvurderlig kunnskap og erfaring har jeg utviklet en strategi som fungerer effektivt under alle markedsforhold på store TF-er.

Åpenbart vil ingen handelsmenn med en arbeidsstrategi avsløre alle sine hemmeligheter, men takket være 3commas har du muligheten til å delta i handel med meg online.

GTI MH-handelsstrategien er basert på verkene til den anerkjente handelsmannen og tekniske analyseeksperten Thomas DeMark.

Jeg har utviklet en spesiell knirking, som indikerer en anamisk oversolgt av en eiendel i henhold til DeMark-indikatorer på et bestemt tidspunkt.

Denne situasjonen er nødvendigvis ledsaget av en tilbakeføring..

Oppgaven med denne strategien er å tjene penger på dette mønsteret, med tanke på den generelle tilstanden til trenden.

Det er statistisk beregnet at minimum tilbakeføring etter mottatt signal er 3%.

For å minimere antall feil, fokuseres strategien spesifikt på størrelsen på overskuddet 0,5%

Signalet for denne strategien henger ikke, men gir ofte et ledende signal.

For å gjøre denne situasjonen til et pluss og tjene enda mer, gir strategien posisjonsmidling med posisjonsøkning og spredningsreduksjon, noe som gjør det mulig å opprettholde det vekstnivået som kreves for å avslutte en avtale på Take Profit i en avstand på mindre enn 3% , til og med med tanke på uttaket 6% fra inngangspunktet.

Alle signaler vil bli gitt basert på data fra BINANCE-børsen og utelukkende på likvide handelsinstrumenter.

Totalt er denne strategien delt inn i 3 signalkanaler:

 •       GTI MH BTCUSD – fungerer utelukkende på BTCUSDT-paret (enkel bot, minimum innskuddsbeløp – 240 USD) – GRATIS

 •       GTI MH ALTBTC – – fungerer utelukkende på altcoin / BTC-par (kompositt bot, minimum innskudd – 0,12 BTC) – bare 8,76 USD / måned

 •       GTI MH ALTUSD – – fungerer utelukkende på altcoin / USDT-par (kompositt bot, minimum innskudd – 1200 USDT) – bare 8,76 USD / måned

EKSEMPEL PÅ ET HANDELSKANALARBEID

La oss si at du er koblet til ALTBTC-kanalen. Bot-innstillinger for alle kanaler er identiske, så dette eksemplet vil være relevant for andre kanaler i GTI-familien..

I samsvar med handelsstrategien mottok vi to kjøpesignaler med et lite intervall fra hverandre. Siden denne kanalen lar deg åpne opptil 5 avtaler samtidig, og opptil 3 bestillinger for ett par, ble begge signalene behandlet.

Som du kan se, tok det siste signalet fortjeneste på mindre enn 30 minutter siden umiddelbart etter signalet var det en mikro-tilbakeføring, som var nok til å fikse inntekt.

Når det gjelder det første signalet, er situasjonen med det mye mer interessant. Den røde pilen markerer det første inngangspunktet. Rett bak den er 6 sikkerhetsordrer oppstilt nedenfor, som kommer med komprimering og vekst i størrelse. Når hver neste av de 6 ordrene utføres, åpnes en ny, enda lavere. Et slikt lager lar deg fange et stearinlys (lang skygge av et lys for å ta ut stopp) og umiddelbart lukke en posisjon med god fortjeneste..

I vårt eksempel er dette imidlertid ikke tilfelle, i stedet for panikksalg fortsatte en systematisk nedgang.

 Den grønne rammen markerer forsikringsordrene som ble utført – bare 8 av 16. Nedenfor er det 6 flere i kø – uthevet i blått. Og enda lavere, med rød ramme, fremhevet jeg stedet der de to siste sikkerhetsordrene vil vises, i tilfelle situasjonen plutselig fortsetter å forverres.

Og selv i dette tilfellet, når alle ordrer utføres, ser vi at avviket fra overskuddsnivået ikke avviker med mer enn 2,55%.

Samtidig kan det sees fra tabellen over at fra den 10. forsikringsordren slutter avviket å vokse. Roboten ble satt opp på en slik måte at den opprettholder store sjanser for å flytte til en lønnsom posisjon, selv i tilfelle en engangskollaps på 6%. Det er ekstremt sjeldent når dybden på nedtrekkingen fra øyeblikket du åpner en handel er større enn denne størrelsen.

Diagrammet over viser at sel i forsikringsordrer er assosiert med sterke handlede kanaler og støttenivåer, som er ganske i stand til å gi minst en kortsiktig bullish tilbaketrekning, hvis bølge vi vil tjene på..

 Som du kan se, krysset prisen veldig snart breakeven-nivået – merket med en oransje pil og er veldig nær fortjenestenivået.

 Men la oss forestille oss det verste tilfellet, og det har aldri skjedd noen tilbakeføring..

I dette tilfellet har du to alternativer – enten fikse tap som ikke vil overstige 1% av innskuddet ditt. Dette kan gjøres ved å fikse det med et avvik på 4-5% fra breakeven-nivået eller ca 10% fra tidspunktet for oppføringen. Siden oppføringen utføres allerede ved den lokale bearish impulsen, vil det fra begynnelsen av høsten allerede være en dybde på 15-20%.

Handlere som har vært i krypto i lang tid vet at slike kraftige kollapser, uten motstøt, skjer ekstremt sjelden og er vanligvis forbundet med en slags force majeure. Men jeg gjentar, selv i dette tilfellet vil tapet ikke overstige 1% av innskuddet, noe som tilsvarer regler for risikostyring.

 For de som er mer risikofylte og ikke vil akseptere et slikt tap, er det en mulighet til å komme seg ut av vannet og tjene penger.

 For dette er det en magisk funksjon for å reversere avtalen

Etter at du har aktivert den, vil den nåværende posisjonen bli kansellert, og en ny bot vil bli opprettet for den allerede kjøpte krypten, som vil spille til høsten.

Dens særegenhet er at den fungerer for et fall, men uten noen innflytelse..

 Det fungerer på samme prinsipp som den klassiske bot, bare i motsatt retning.

Den selger grunnordren på gjeldende posisjon og kjøper ut en spesifisert prosentandel lavere. Hvis krypten snur seg og går opp, så fikser vi veksten i forsikringsordrer, dvs. i alle fall vil det være gunstig for oss, siden vi med veksten av alta vil motta mer av vår underliggende eiendel, dvs. vi kompenserer våre tap.

 Imidlertid, med denne metoden, må du være veldig forsiktig, siden den ikke vil beskytte deg mot tap i tilfelle et bearish kollaps og fortsettelsen av trenden, er det heller en måte å gjennomsnittlig posisjonen uten å øke den rundt gjeldende verdier i tilfelle når det er forventninger om omvendt tilbakeføring.

 Derfor er denne metoden fortsatt anbefalt for erfarne handelsmenn, men fra min egen erfaring kan jeg si at den fungerer og fungerer bra!

 Hvis du plutselig bestemmer deg for å gå denne veien, ikke glem å sjekke innstillingene.

 1.     Kontroller at de underliggende ordrene og forsikringsordrene er plassert i forholdet 2: 1.
 2.     Forsikre deg om at saldoen som brukes ikke er mer enn 100%

3. Åpningen av en avtale bør skje så snart som mulig

4. Resultatnivå med 0,5%

5. Rentesatsen skal dannes avhengig av volumet

6. Maksimalt antall sikkerhetsbestillinger – 16

7. Antall samtidig aktive sikkerhetsordrer – 6

8. Avvik fra prisen for å legge inn en sikkerhetsordre – 0,84

9. Multiplikatoren av volumet av sikkerhetsordrer – 1.04

10. Multiplikatoren for trinnet med sikkerhetsordrer – 0,88

Kanalresultatene er her:

 •       For GTI MH BTCUSD-kanal er resultatene her
 •       For GTI MH ALTBTC-kanalen er resultatene her
 •       For GTI MH ALTUSD-kanalen er resultatene her

For å oppsummere dem i et nøtteskall, er det praktisk talt ingen tap av kanaler, bortsett fra helt i begynnelsen, da innstillingene ble testet på reelle kontoer. Nå er disse signalene ekstremt lønnsomme og gir stabile inntekter.!

ANBEFALINGER FOR BRUK AV SIGNALKANALEN

      Bruk en egen konto på børsen for å jobbe med GTI-signaler. Dette vil unngå mangel på midler til å plassere forsikringsordrer på grunn av krysstransaksjoner fra andre kanaler eller under manuell handel.

 1.     Kontroller minimumsnivået for midler i botforvaltning. I fravær av åpne posisjoner, må det maksimale beløpet som brukes av bot være mindre enn eller lik den frie saldoen. Hvis dette ikke er tilfelle, må du enten redusere størrelsen på botens posisjon eller fylle opp balansen som skal administreres.
 2.     Ikke endre bot-innstillinger. Botinnstillingene er satt på en slik måte at de tilbyr det mest optimale risiko / avkastningsforholdet for vår spesifikke handelsstrategi. Uautoriserte endringer kan føre til redusert lønnsomhet eller økt risiko!

Du finner de mest oppdaterte innstillingene for bots ved å se koblingene nedenfor:

 •       For GTI MH BTCUSD-kanalen er bot-innstillingene her
 •       For GTI MH ALTBTC-kanalen er bot-innstillingene her
 •       For GTI MH ALTUSD-kanalen er bot-innstillingene her
 1.     Bli med i vårt telegramsamfunn https://t.me/GoodTradingIdea / GTI-SIGNALER. Takket være denne kanalen vil du umiddelbart bli varslet om de siste endringene i botinnstillinger, handelsstrategier og alle andre nyheter relatert til handelskanaler. Også, hvis du har spørsmål, kan du alltid kontakte vår åpne chat GTI CHAT. Du vil definitivt bli hjulpet!

Lykke til og fortjeneste til alle!

Med respekt,

Michael @Hyipov

 FRASKRIVELSE: Signalleverandøren publiserer ikke retningslinjer for bruk av kryptovaluta eller handel med kryptovaluta. Selv om nettstedet inneholder informasjon om indikatorer opprettet av signalleverandøren, gir det ikke økonomisk råd til leserne. Vi er ikke ansvarlige for data som indikatoren publiserer, da de kun er til informasjonsformål. Vi vil ikke holdes ansvarlige, enten det er kontraktlig skade, erstatning (inkludert uaktsomhet) eller andre skader, kostnader eller andre tap som du kan lide som følge av å motta slik informasjon eller annen skade som du kan knytte til den mottatte informasjonen. fra foreslåtte kilder.

Innholdet vårt er til bruk og skal kun brukes til informasjonsformål. Det er veldig viktig å gjøre din egen analyse før du foretar en investering basert på dine personlige forhold. Du må innhente uavhengig økonomisk rådgivning fra en spesialist eller uavhengig undersøke og verifisere all informasjon du mottar fra signalleverandøren og som du vil stole på, enten det er for å ta en investeringsbeslutning eller andre handlinger. Tidligere prognoser og handelsstrategiresultater er ikke en guide for fremtidige beslutninger. For å unngå tvil, fungerer ikke Signalleverandøren og tilknyttede selskaper eller ansatte som profesjonelle investorer eller finansielle rådgivere. Tatt i betraktning det ovennevnte, er all informasjon gitt av signalleverandøren og tilknyttede selskaper eller ansatte kun for utdanningsformål og bør ikke tolkes som spesifikt investeringsråd..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me