“De verste investeringene går til utålmodige investorer.”

Robert Kiyosaki

Bitcoin, hovedfordelen til kryptovalutamarkedet, har nesten doblet seg i år. Dette faktum inspirerer til håp for investorer som ønsker svært lønnsomme investeringer..

TOPP kryptovalutaer for investering

Så, hva er de mest lovende kryptovalutaaktivaene i 2020??

Bitcoin (BTC)

Som nevnt, vil et potensielt 2019 nær $ 7000 per bitcoin-nivå bety en økning på mer enn 100%, men dette er ikke gjenstand for overskrifter og forårsaker ikke kjøpsfølelsen vi har sett tidligere..

bitcoinBTCUSD-prognose fra walletinvestor

Den gjennomsnittlige investoren er for emosjonell til å motstå Bitcoins sterke opp- og nedturer. Likevel er det en konstant interesse for eiendelen, som er sikret av følgende fakta:

 • Det nåværende prisnivået er langt fra all-time high (20000 USD).
 • Lanseringen av Bitcoin ETF og leverbare futures får i det minste oppmerksomhet fra institusjonelle investorer. 2. desember godkjente SEC lanseringen av et investeringsfond som vil investere i bitcoin-futures. Dermed vil investorer kunne få tilgang til kryptovaluta gjennom sin viktigste representant – Bitcoin.
 • Betydelige forventninger til Bitcoin-vekst etter halvering i 2020. Til nå har det vært to halvinger i den korte historien om køballen, og begge førte til en økning i verdien på kryptoaktiva.

halvere bitcoin

 • Et av de mest profesjonelle utviklingsteamene, inkludert verdens ledende kryptografer som Adam Back.
 • Likviditet. Bitcoin har den høyeste likviditeten i kryptovalutamarkedet.
 • Prisvolatilitet. Til tross for sin volatilitet, er BTC kjent som en av de mest stabile kryptovalutaene. Noen vil trenge mye kapital for å manipulere prisen.
 • Begrenset utgave av 21 millioner mynter. Når etterspørselen vokser, vil prisen stige betydelig.

Ethereum (ETH)

I motsetning til Bitcoin eller Litecoin har Ethereum ikke harde utslippsbegrensninger. Nye mynter blir opprettet av blockchain for å belønne gruvearbeidere, som helte om lag 10% av nyopprettede mynter på markedet på årlig basis. For tiden er det mer enn 104 980 163 mynter i omløp.

EthereumETHUSD-prognose fra walletinvestor

Grunnleggende drivere for veksten i verdien av ETH:

 • Team. Ethereum ble grunnlagt av Vitalik Buterin. Til tross for at han er ung, har Vitalik vist seg å være en ekte ekspert på kryptovaluta. Entusiasme og dedikasjon til arbeidet deres har tiltrukket tusenvis av utviklere fra hele verden til teamet. Ethereum Foundation er den største foreningen av utviklere og kryptografer i verden.
 • Ethereum 2.0. Teamet planlegger å lansere en nettverksoppdatering i 2020, som sammen med PoW-konsensus vil tillate gruvearbeidere å delta i innsatsen takket være fremveksten av PoS-gruvedrift i protokollen. Samtidig vil belønningen for PoW reduseres fra 3 ETH til 0,6. Denne oppdateringen vil sammen redusere utslippene til 2,5% og vil stimulere uttaket av eter fra fri sirkulasjon for langtidslagring..
 • Likviditet. Ethereum er også veldig flytende, vanligvis rangert på 2. eller 3. plass under Bitcoin. Du vil ikke ha noe problem med å kjøpe eller selge Ethereum.
 • Prisvolatilitet. Ethereum har et lojalt samfunn og et profesjonelt team, noe som betyr at prisen er mer sannsynlig å holde seg stabil og vokse på lang sikt..
 • Kryptoøkonomi. Vær oppmerksom på at Ethereum driver DApp-økosystemet. Dette betyr at millioner av utviklere og selskaper trenger ETH for å utstede sine smarte kontrakter, kjøre egne desentraliserte applikasjoner og betale provisjon..

Binance Coin (BNB)

I motsetning til Bitcoin, som er ment å brukes som et middel til å beregne og lagre midler, er Binance-mynt et verktøytegn. Dette betyr at verdien avhenger av hvor god og trygg Binances virksomhet er det kommende året..

Binance Coin er faktisk et av de få tokens som har nådd sin høyeste pris siden oksemarkedet i 2017..

Binance CoinBNBUSD-prognose fra walletinvestor

Siden den gang har prisen steg sakte og har det siste året oppdatert sin egen prisrekord flere ganger..

Fundamentale drivere for BNB-vekst:

 • Team. Changpeng Zhao, eller som han gjerne kalles av Binance-brukere – CZ – er grunnlegger og administrerende direktør for Binance Exchange. Gitt suksessene som han og teamet oppnår, er det trygt å si at de har ferdighetene og ressursene for å gjøre denne mynten til en suksess..
 • Likviditet. Binance Coin er en av de mest flytende kryptovalutaene for øyeblikket. Det er blant topp 10 på Coinmarketcap med et stadig voksende handelsvolum.
 • Volatilitet. Den er ganske ustabil, men den vokser stadig. Prisen ble multiplisert med x3 i begynnelsen av 2019, under bjørnemarkedet.
 • Kryptoøkonomi. 200.000.000 BNB ble utstedt gjennom ICO til en pris på $ 0,10 per mynt. Binance tilbyr 50% rabatt på handelsavgifter for brukere som eier BNB for det første handelsåret. Binance bruker også 20% av fortjenesten for hvert kvartal til å kjøpe tilbake tokens og brenne dem til BNB-beløpet er redusert til 100 000 000. En annen innovasjon som driver veksten i BNB er lanseringen av Lending and Staking. Denne funksjonaliteten lar deg fryse en del av innskuddet for å motta en prosentandel av fortjenesten i en forhåndsbestemt periode.

Tron (TRX)

Siden starten har TRON skapt store forhåpninger for driften av sitt digitale innholdsnettverk. I tillegg er hans tekniske team et av de mest komplette i kryptosfæren, ledet av den store Justin Sun, en av de mest populære karakterene i bransjen..

Hovedoppgaven til Tron-mynten er å danne et økosystem med underholdningsinnhold basert på Blockchain, hvis lagring distribueres. Enhver bruker kan distribuere alt innhold i Tron-nettverket: videoer, bilder, musikk osv. Og viktigst av alt, dette innholdet vil bli distribuert og lagret over hele nettverket på en desentralisert måte og er ikke avhengig av en enkelt server.

TronTRXUSD-prognose fra walletinvestor

Målet med prosjektet er å gjøre det slik at innholdsforfattere kan distribuere det uten å dele inntekter med nettverket. Tron (TRX) er en kryptovaluta som vil bli en forhandlingsbrikke i nettverket for forbrukerne å betale direkte til innholdsskapere.

Fundamentale drivere for TRX-vekst:

 • Team. Trons utviklingsteam er en av de mest aktive i kryptorommet. Justin er en fast på hver større konferanse og begivenhet som er viet til kryptovaluta. Twitteren hans er oppdatert og gleder investorer med ambisiøse planer hver dag. Justin savner ikke en eneste mulighet til å markedsføre og gi ekstra reklame til hjernebarnet sitt – Tron-kryptovalutaen.
 • Likviditet. TRX-kryptovaluta er aktiv for kjøp på de mest populære børsene som Binance, Huobi, OKEx og HitBTC. Videre var det i november nyheter om at Justin planlegger å skaffe seg den berømte kryptokursutvekslingen Polonex og integrere den i det generelle TRON-økosystemet.
 • Volatilitet. TRON er kjent for sin høye volatilitet. TRX er nå nær sine historiske nedturer. Takket være den energiske og eksentriske Justin er sjansen stor for at vi vil se mer enn en mynt stige og falle. Det er fornuftig å kjøpe TRON i porteføljen i det minste for å selge den neste impulsveksten i fremtiden..
 • Kryptoøkonomi. Historien om tronen er akkurat i gang. Det er ikke lenge siden lanseringen av sitt eget nettverk (et stadium kjent som “Odyssey”), det er fortsatt mye å gjøre når det gjelder utvikling og implementering. I fremtiden vil Tron fortsatt ha 4 faser, som er skjematisert på lang sikt. Dens utvikling vil utvide seg til stabiliserings- og massedistribusjonstrinnet kjent som Eternity, som er planlagt ferdigstilt i 2037. I 2020 begynner scenen der TRON kan bli et økosystem som er i stand til å lansere en ICO.

Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens (XLM) er dedikert til å løse problemet med å forbedre den globale finansielle infrastrukturen. Han prøver å gjøre alle betalinger raskt, enkelt og billig. Målet for utviklerne var å lage en desentralisert samtykkeplattform som ville gi både vanlige mennesker og store selskaper muligheten til å gjennomføre transaksjoner uten mellomliggende bånd..

StellarXLMUSD-prognose fra walletinvestor

Jed McCaleb, den anerkjente skaperen av Ripple-nettverket, som forlot selskapet på grunn av konflikt med ledelsen, ble grunnleggeren av Stellar-nettverket. Den nye mynten kom fra en hard gaffel av Ripple, men et år senere byttet den til sin egen open source-protokoll. Dermed er XLM en forbedret versjon av den gamle protokollen.

Grunnleggende vekstfaktorer for XLM:

 • Team. Stellar-teamet kunngjorde partnerskap med pengeoverføringsbyråene Tempo og ZED, ICOs Smartlands og Mobius, samt minst 30 store prosjekter og banker, inkludert Stronghold, Novatti, Hyperledger, Mobius, Hashcash og SatoshiPay.
 • Volatilitet. XLM er ganske ustabilt i markedet og er nå nær det lave. Å kjøpe en mynt er tilrådelig i det minste for spekulative formål for salg på neste pumpe.
 • Kryptoøkonomi. Stellar har alle fordelene med Ripple, men mangler ulemper, den første er sentraliseringen av mynten. Utmerket blockchain-gjennomstrømning, detaljhandel og småbedriftsfokus, desentralisering, ingen ekstra utslipp og bare 5% av alle utstedte mynter forvaltet av Stellar Foundation. Alt dette taler for godt vekstpotensial i tilfellet med den nye altzisonen.

Konklusjon

Ikke alle prosjekter klarte å overleve kryptovaluta-vinteren, og mange toppmynter gikk “under sokkelen”. Et eksempel på slike feil er NEM, Bytecoin, STEEM, Stratis. Faktisk kan listen oppregnes i veldig lang tid..

Til tross for at det er omtrent 5000 forskjellige mynter i kryptovalutamarkedet. Det er veldig vanskelig å velge verdige.

For langsiktige investeringer, først og fremst, er utviklingsutsikter med et reelt veikart, et profesjonelt utviklingsteam, et stort og aktivt samfunn viktig.

Alle prosjektene som er diskutert ovenfor har disse funksjonene. Samtidig er BTC, ETH, BNB, TRX, XLM fortsatt på TOP-listen når det gjelder handelsvolumer, noe som gir likviditet og gjør det mulig for store investorer å kjøpe.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me