Muutama vuosi myöhemmin, kun innostuksen verho on laantunut ja markkinointisotien savu on hävinnyt, monien TOP30 Coinmarketcap -titaanien todelliset tekniikat ovat vähemmän houkuttelevia, ja kehittäjät jättävät projekteja joukkoon. Tässä artikkelissa ymmärrämme, miksi suuret projektit menettävät asemansa..

Arvon puute

UCL Blockchain yhteistyössä Imperial College London pidettiin tutkimus, jonka perusteella päädyimme siihen tulokseen, että useimmilla EOS-, Tezos- ja Ripple-verkoissa tapahtuvilla liiketoimilla ei ole taloudellista merkitystä.

Joten esimerkiksi tarkistettuamme tapahtumadatan 1.10.2019–30.4.2020 EOS: ssa ja Ripplessä, useimmilla tapahtumilla oli ominaisuuksia, jotka muistuttavat DoS-hyökkäyksiä. Eosilla 95% liiketoimista aloitti EIDOS-maapallo. 

Ripplellä yli 94 prosentilla liiketoimista ei ole taloudellista arvoa: 90 000 XRP-lompakosta, jotka suorittivat 150 miljoonaa tapahtumaa tutkittuna ajanjaksona, 30 000 tiliä suoritti vain yhden tapahtuman, kun taas 18 Huobiin liitettyä lompakkoa suoritti puolet kaikista tapahtumista.

Koska Tezos-operaatioiden määrä lohkoa kohden on huomattavasti suurempi kuin vaadittujen vahvistusten määrä (32), suurin osa kaistanleveydestä, nimittäin 76%, käytetään konsensuksen ylläpitämiseen..

Tutkimuksen johtopäätös: kaikki kolme lohkoketjua osoittavat korkean suorituskyvyn, mutta niiden valtava potentiaali ei ole vielä täysin toteutunut. Itse asiassa koko tarkastelujakson aikana vain 0,2% kaikista tapahtumista oli suoria merkintävaihtoa.

Ensimmäiset puhelut

Aiemmin, helmikuussa 2020, Coinbase-tukiedustajat ilmoitettu noin suorituskyvyn heikkenemisestä EOS-verkossa, jolloin rahakkeiden poistaminen estetään ja talletusten kertyminen viivästyy useita päiviä.

EOS New York, EOS-verkon merkittävä tuottaja, reagoi tähän viestiin Redditissä:

“Ei totta. Verkko on käynnissä ja Coinbase siirtää syyn sisäisiin infrastruktuuriongelmiinsa. Mikään muu organisaatio ei ilmoita ongelmista. Mikään havaintomme ei osoita mitään ongelmia. He voivat kääntyä minkä tahansa kahden tusinan asiantuntevan lohkon valmistajan puoleen saadakseen ilmaista apua, mutta he tekevät sen sijaan. Millaisia ​​ongelmia he näkevät? Ne eivät tarjoa mitään yksityiskohtia. “

Toinen johtava lohkovalmistaja, EOS Nation, kommentoi myös tilannetta Twitterissä:

“Huolimatta siitä, että joitain mikroteoksia ilmestyi verkkoon 20. helmikuuta, EOS Mainnet on tällä hetkellä erittäin luotettava. Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä meihin, ja autamme mielellämme sinua ratkaisemaan ne. “

Aiemmin marraskuussa 2019, Coinbase jo edessä lisääntyneellä EOS-verkon kuormituksella ja asiakastapahtumien käsittelyongelmalla. Sitten verkon ruuhkautumisen aiheutti EIDOS-merkkien lentoputki.. 

Koodaajien lähde

Uusin tutkimus Outlier Ventures osoittaa, että viime vuoden aikana kehittäjät ovat jättäneet tunnettuja blockchain-projekteja joukkoon. Esimerkiksi EOS (-86%), Bitcoin Cash (-63%) ja TRON (-51%) johtavat kehittäjien aktiivisuuden merkittävään vähenemiseen.

EOS: n tapauksessa kehittäjien valtava pakoputki, joka johti koodipäivitysten 94 prosentin laskuun, johtui kiinnostuksen heikkenemisestä projektia kohtaan sen mainnetin käynnistämisen jälkeen. TRON: n tapauksessa tutkijat mainitsevat negatiivisen markkinadynamiikan pääasiallisena syynä, jonka seurauksena koodipäivitysten määrä väheni 96%..

Uudet Titans

Siitä huolimatta uudet pelaajat, kuten Polkadot (+ 44%) ja Cosmos (+ 15%), osoittavat merkittävää kehittäjien toiminnan kasvua, vaikka niiden viimeaikaisten merkittävien lanseerausten vuoksi kasvu ei välttämättä jatku sellaisessa tahdissa. Theta (+ 931%) ja Cardano (+ 580%) pitivät ennätystä viikoittaisten koodipäivitysten kasvusta. Analyytikot pitävät Theta-päivitysten nopeaa kasvua toisen pääverkon käynnistämiseen toukokuun lopussa, viimeaikaisiin hintamuutoksiin ja vähäiseen kehitystoimintaan vuoden 2019 puolivälissä. Cardano-päivitysten nousun syy on todennäköisesti yhdistelmä tulevaa julkaisua ja viimeaikaista hintatoimintaa. Molemmissa tapauksissa kasvu ei todennäköisesti jatku..

Ydinprotokollien kehitys on kuluneen vuoden aikana ollut hyvin epävakaata koko toimialalla. Markkina-arvon mukaan 30 parhaan yrityksen joukossa projektikehitystoiminta sekä laski että lisääntyi suunnilleen yhtä paljon, mikä saattaa viitata kehittäjien siirtymiseen suotuisampien olosuhteiden ja näkymien jälkeen.

Etäisyys elämästä

Ilmeisesti on vaikea ylläpitää innovatiivisten tekniikoiden säteilyä ja suurten projektien hajauttamismallin neroa etäällä, mikä on erityisen tärkeää niin läpinäkyvässä ympäristössä kuin lohkoketju. Kuten aina houkuttelevammat olosuhteet, kirkkaat ideat ja läpimurtotekniikat etenevät eteenpäin ja vetävät joukoitaan harrastajia mukanaan, jättäen entiset titaanit pois työstä. Meidän on vain katsottava taistelu Olympuksella.

Tiedot voivat sisältää kriittisten valuuttamarkkinoiden analyyseja ja ennusteita, joihin liittyy suuria riskejä. Tiedot esitetään vain tiedotustarkoituksiin, eikä niitä pidä tulkita suositukseksi omaisuuden ostamisesta tai myymisestä. Sinun on tehtävä oma perusteellinen tutkimus ennen sijoituspäätösten tekemistä. Kaikki sijoitukseen liittyvät riskit, tappiot ja kulut, mukaan lukien päätalletuksen täydellinen menetys, ovat sinun vastuullasi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me