Noen år senere, når entusiasmens slør har avtatt og røyken fra markedsføringskrig har ryddet, blir den virkelige teknologien til mange titaner i TOP30 Coinmarketcap mindre attraktiv, og utviklere forlater prosjekter i massevis. I denne artikkelen vil vi forstå hvorfor store prosjekter mister posisjonene sine..

Mangel på verdi

UCL Blockchain i partnerskap med Imperial College London holdt studere, på grunnlag av dette kom vi til den konklusjonen at de fleste transaksjoner i EOS-, Tezos- og Ripple-nettverkene er uten økonomisk forstand.

Så for eksempel, etter å ha sjekket transaksjonsdata mellom 1. oktober 2019 og 30. april 2020, i EOS og Ripple, viste de fleste av transaksjonene egenskaper som ligner på DoS-angrep. På Eos ble 95% av transaksjonene initiert av EIDOS airdrop. 

På Ripple har mer enn 94% av transaksjonene ingen økonomisk verdi: av 90 000 XRP-lommebøker som fullførte 150 millioner transaksjoner i den studerte perioden, fullførte 30 000 kontoer bare en transaksjon, mens 18 lommebøker knyttet til Huobi fullførte halvparten av alle transaksjoner.

Siden antall transaksjoner per blokk er betydelig høyere enn antallet nødvendige bekreftelser (32), brukes det meste av båndbredden, nemlig 76%, for å opprettholde konsensus.

Konklusjonen av studien: alle tre blokkjedene viser et høyt gjennomstrømningsnivå, men deres enorme potensial er langt fra fullstendig realisert. Faktisk, i løpet av hele observasjonsperioden, var bare 0,2% av alle transaksjoner direkte byttetransaksjoner.

Første samtaler

Tidligere, i februar 2020, støtter Coinbase representanter erklært om en reduksjon i ytelsen i EOS-nettverket, med deaktivering av uttak av tokens og en forsinkelse i opptjening av innskudd i flere dager.

EOS New York, en stor blokkprodusent i EOS-nettverket, reagerte til dette innlegget på Reddit:

“Ikke sant. Nettverket er i gang og Coinbase skifter skylden for interne infrastrukturproblemer. Ingen andre organisasjoner rapporterer om problemer. Ingen av våre observasjoner viser noen problemer. De kan henvende seg til noen av to dusin kunnskapsrike blokkmakere for gratis hjelp, men de gjør det i stedet. Hva slags problemer ser de? De gir absolutt ingen detaljer. “

En annen ledende blokkprodusent, EOS Nation, kommenterte også situasjonen på Twitter:

“Til tross for at noen mikroforker dukket opp i nettverket 20. februar, er EOS Mainnet ekstremt pålitelig for øyeblikket. Hvis du fortsatt har problemer, ikke nøl med å kontakte oss, så hjelper vi deg gjerne med å løse dem. “

Tidligere i november 2019, Coinbase allerede møtt med økt belastning på EOS-nettverket og problemet med behandling av klienttransaksjoner. Da ble nettverksbelastningen provosert av luftdrop av EIDOS-tokens.. 

Kilde til kodere

Nyeste studere Outlier Ventures viser at utviklere det siste året har forlatt kjente blockchain-prosjekter i massevis. For eksempel fører EOS (-86%), Bitcoin Cash (-63%) og TRON (-51%) til en betydelig reduksjon i utvikleraktivitet.

Når det gjelder EOS, kan den enorme utvandringen av utviklere, som resulterte i et 94% fall i kodeoppdateringer, tilskrives et fall i interessen for prosjektet siden lanseringen av nettet. Når det gjelder TRON, anfører forskerne negativ markedsdynamikk som hovedårsaken, som et resultat av at antall kodeoppdateringer reduserte med 96%..

Nye Titans

Ikke desto mindre viser nye spillere som Polkadot (+ 44%) og Cosmos (+ 15%) betydelig vekst i utvikleraktivitet, selv om gitt de siste store lanseringene, kan veksten ikke fortsette i et slikt tempo. Theta (+ 931%) og Cardano (+ 580%) hadde rekorden for veksten i ukentlige kodeoppdateringer. Analytikere tilskriver den raske veksten av Theta-oppdateringer til lanseringen av det andre hovednettverket i slutten av mai, nylige prisendringer og lav utviklingsaktivitet i midten av 2019. Årsaken til økningen i Cardano-oppdateringer er sannsynligvis en kombinasjon av den kommende utgivelsen og den siste prisaksjonen. I begge tilfeller vil denne veksten neppe fortsette..

Utviklingen av kjerneprotokoller det siste året har vært svært ustabil i bransjen. Blant de 30 beste selskapene etter markedsverdi, reduserte og økte prosjektutviklingsaktivitetene omtrent likt, noe som kan indikere migrasjon av utviklere etter gunstigere forhold og utsikter.

Distanseliv

Tilsynelatende er det vanskelig å opprettholde glansen av innovative teknologier og genialiteten til desentraliseringsmodellen for store prosjekter på avstand, noe som er spesielt viktig i et så gjennomsiktig miljø som blockchain-industrien. Som alltid mer attraktive forhold, spretter lyse ideer og banebrytende teknologier fremover, og trekker folkemengder av entusiaster med dem, og forlater de tidligere titanene uten arbeid. Vi må bare se kampen på Olympus.

Informasjonen kan inneholde analyser og prognoser for kryptovalutamarkedet, som er forbundet med høy risiko. Informasjonen presenteres kun for informasjonsformål og skal ikke tolkes som en anbefaling om å kjøpe eller selge eiendeler. Du må gjøre din egen grundige undersøkelse før du tar noen investeringsbeslutninger. Alle risikoer, tap og utgifter knyttet til investering, inkludert fullstendig tap av hovedinnskuddet, er ditt ansvar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me