Digitaalisen valuutan markkinat pysyvät vakaina. Sijoittajat voivat helposti ansaita rahaa automaattisessa kaupankäynnissä. Bitcoin maksaa noin 9-10 tuhatta Yhdysvaltain dollaria. On aika miettiä, miten kryptovaluutat kehittyvät edelleen.

Monet aloittelijat yrittävät nykyään ennustaa, miten Bitcoin käyttäytyy. Rahoittajat puolestaan ​​yrittävät selvittää, mikä on kryptovaluuttojen yleisö. Tässä artikkelissa yritän vastata kysymykseen siitä, kuinka Bitcoinin ja muiden digitaalisten valuuttojen suosio leviää. Tarkastelen neljää näkökohtaa: tutkimus, maantiede, demografia ja kauppa.

Tietenkin on tärkeää tietää, kuka omistaa digitaaliset valuutat. Kuinka vanhoja he ovat, mikä on heidän ikänsä, missä he asuvat.

Lyhyt tausta

Haluan muistuttaa teitä siitä, että noin kaksi vuotta sitten BTC pystyi kasvamaan 20 tuhanteen Yhdysvaltain dollariin. Ja monet uskoivat hänen valoisaan tulevaisuuteensa. Muistan, että asiantuntijat ennustivat ensimmäisen kryptovaluutan kasvun 100-200 tuhanteen dollariin. Todellisuus osoittautui kuitenkin erilaiseksi. Vuosi sitten Bitcoin laski 3000 dollariin. Kansalaiset ryntäsivät unohtaa digitaaliset valuutat.

Vuoden 2018 lopussa vain 8% maailman ihmisistä omisti digitaalisia valuuttoja. Totta, lasku on syy ostaa kryptovaluutta edulliseen hintaan. Vuonna 2019 sijoittajat alkoivat ostaa Bitcoinia uudelleen ja markkinoilla alkoi uusi kasvu.

Muutama sana digitaalisista varoista

Monet ihmiset ovat varmoja, että modernit valuutat ovat jo “siirtyneet digitaalisiin”. Tämä harhaluulos, sikäli kuin voin kertoa, on luontainen joillekin kaupankäynnin asiantuntijoille. Tämä on väärinkäsitys. Nykyaikainen raha ei ole vieläkään digitaalista. Joten blockchain on todella lupaava tekniikka. Sillä on kysyntää perinteisessä rahoituksessa.

Perinteiset rahoituslaitokset eivät vielä tarjoa arvoa siirtävää rahaa. Joten nämä kaikki ovat vain prototyyppejä tulevasta toiminnasta. Tosiasia on, että kun maksamme käteisellä, raha ei liiku mihinkään. Kyllä se on oikein! Ne pysyvät paikallaan. Siksi liiketoimet ovat usein erittäin nopeita. Itse asiassa pankin on sitten käsiteltävä maksu ja tehtävä tarvittavat liiketoimet. Joten kaikki tämä on vain kuvitteellista digitalisaatiota.

Kuinka rahoitusjärjestelmä toimii

Klassisessa rahoitusjärjestelmässä on yleensä hyvin syvä “työnjako”. Liikepankit ovat yleensä vastuussa rahan säilyttämisestä. Keskuspankki laskee liikkeeseen rahaa useimmiten. Maksujärjestelmät siirtävät rahaa paikasta toiseen. Tilikamarit ja muut vastaavat organisaatiot ovat vastuussa tarkastuksesta. Tietysti valtion sääntelyviranomaiset valvovat järjestelmää. Suurin osa suorittamistamme toiminnoista liittyy järjestelmän kaikkiin viiteen osaan..

Salausvaluutat eroavat fiat-valuutoista siinä, että kaikki viisi elementtiä on upotettu koodiin. Toisin sanoen, kaikki toimii itsestään, ilman välittäjiä. Bitcoin-arkkitehtuuri sallii tapahtumat, rahan liikkeeseenlaskun, tilintarkastuksen, varastoinnin ja valvonnan verkossa. Niin sanotusti viisi yhdessä.

Miksi ensimmäinen kryptovaluutta on ainutlaatuinen

Kuten voitte kuvitella, BTC-kolikko on hämmästyttävä monista syistä. Tämä on ihmiskunnan historian ensimmäinen todella “digitaalinen” raha. Kun siirrät bitcoineja, olet tekemässä todellista arvonsiirtoa. Rahastot liikkuvat todella! Tämä ei vaadi useita välittäjiä. Kaikki on rakennettu syvälle matemaattiselle teorialle.

Valitettavasti kaikki eivät ymmärrä eroa pankkitapahtumien ja BTC-verkon välillä. Loppujen lopuksi tämä on hyvin herkkä asia. Ero on kuitenkin valtava. Digitaalisten valuuttojen tulo on mullistanut rahoitusmaailman.

Ei ole sattumaa, että monet kehittäjät yrittävät kopioida bitcoinin arkkitehtuuria. Tätä koko prosessia voidaan yleisesti ottaen pitää tavallisen rahan siirtymänä digitaaliseen.

Ne, jotka jo ymmärtävät kryptovaluutan mahdollisuudet tänään, hyötyvät niistä.

Trendi yksi: tutkimus

Useimpien tutkimusten mukaan nykyään kryptovaluuttamaailman pääkeskukset ovat Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Joka tapauksessa siellä on eniten kaivostyöläisiä, kryptovaluutan omistajia ja vain harrastajia..

Joten noin 10-11% Yhdysvaltain kansalaisista on bitcoineja ja muita digitaalisia valuuttoja. Tietoisuus digitaalisen valuutan teollisuudesta kasvaa maailmassa. Tämän osoittaa Blockchain Capitalin äskettäinen tutkimus.

Muuten, viime vuoden lopussa maailmassa oli yli 32 miljoonaa BTC-lompakkoa. Totta, Bitcoin-käyttäjien määrä on paljon pienempi. Elinkeinonharjoittajat omistavat yleensä useita lompakoita. Oletan, että bitcoineja omistaa noin 10-15 miljoonaa ihmistä.

Tämä tarkoittaa, että toistaiseksi vain 0,4% maailman asukkaista on mukana kryptovaluuttamarkkinoilla. On kuitenkin paljon enemmän niitä, jotka ovat jotenkin kiinnostuneita kryptovaluutasta. Nämä voivat olla ihmisiä, jotka esimerkiksi ovat juuri kuulleet Bitcoinista. Tai ne, jotka ovat lähellä ostamassa muutama BTC. Tällaisia ​​ihmisiä, jotka ovat kuulleet jotain, voi olla huomattavasti yli 15 miljoonaa.Siksi kryptovaluuttayhteisö voi mielestäni olla 100 miljoonaa tai enemmän ihmisiä.

Tulevaisuuden kryptovaluuttainfrastruktuuri

Bitcoin-innovaatiojärjestelmäBitcoin-innovaatiojärjestelmä

Jokaisessa yleisessä maksujärjestelmässä on tutkijoiden mukaan oltava tiettyjä elementtejä. Logiikka on jotain tällaista:

  1. Varat on varastoitava jonnekin.
  2. Niitä on kontrolloitava jotenkin.
  3. Rahaa on annettava ja jaettava.
  4. Järjestelmän on käsiteltävä tapahtumia ja tarkastuksia.

Kunnes BTC-verkko ilmestyi, kaikki nämä elementit olivat olemassa erikseen. Bitcoin toi heidät yhteen ja teki niistä hajautetut. Minusta tuntuu, että tämä on hänen vallankumouksellinen henkensä..

Mielenkiintoista on, että kaikkia elementtejä ei tarvita hajautetun verkon rakentamiseen. Voit esimerkiksi tehdä ilman tarkastusta. Jälkimmäisessä tapauksessa saamme anonyymisti maksujärjestelmän. Muut elementit voidaan myös sisällyttää tai jättää pois järjestelmästä. Ja jopa tehdä niistä keskitetyt.

Kryptovaluutan hybridit

Esimerkkejä järjestelmistä: pankki. Tässä järjestelmässä kaikki elementit on keskitetty. Nämä ovat ruplaa, dollareita ja kaikki muut fiatit. Toisaalta bitcoin on täysin hajautettu järjestelmä.

Kuten voitte kuvitella, on myös välivaihtoehtoja. Joten Zcashia ja Moneroa ei tarkasteta (ei tapahtumahistoriaa). Ja XRP-kryptovaluutta eroaa bitcoinista keskitetyn päästön perusteella (rahaa antaa Ripple itse).

Muuten, tarkan terminologian näkökulmasta XRP: tä ei voida kutsua kryptovaluutaksi. Koska sillä on keskitetty päästö. Tällaisiin hybrideihin viitataan yleisesti digitaalisina valuuttoina. Mutta artikkelissa käytämme molempia käsitteitä synonyymeinä..

On muitakin mielenkiintoisia esimerkkejä hybrideistä: stablecoin Tether ja Gemini Dollar. Nämä ovat keskitettyjä digitaalisia valuuttoja. Heidän julkaisemista, kuten ymmärrätte, hallitsevat organisaatiot.

Kaksi trendiä: maantieteellinen

Maantieteen kannalta mikään ei ole muuttunut kymmenessä vuodessa. Kryptovaluutat ovat suosituimpia Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Totta, nykyään digitaaliset valuutat tunkeutuvat aktiivisesti EU-maihin..

Kryptovaluuttojen suosituin kansallinen kohtelu luotiin Euroopan unionissa. Tämä on kaikkein liberaali kryptovaluutta-lainsäädäntö. Bitcoin otetaan hyvin vastaan ​​myös Latinalaisessa Amerikassa. Venezuelassa digitaalisista valuutoista on hyperinflaation vuoksi tullut todellinen maksuväline. Kolumbiassa rakastetaan myös kryptovaluutta. Ehkä siksi, että sitä voidaan käyttää huumeiden kauppaan.

Afrikan tilanne ei ole yhtä mielenkiintoinen. Tämän mantereen rikkaissa ja köyhissä maissa ihmiset pyrkivät rikastuttamaan itseään kryptovaluutoilla. Peli houkuttelee heitä korkoeroon ja automaattiseen kaupankäyntiin. Loppujen lopuksi afrikkalaisilla ei ole usein muita ansaintamahdollisuuksia. Sana “bitcoin” (englanniksi) osuu usein Googlen hakutrendiin useissa Afrikan maissa.

Jos suurissa maissa bitcoin kilpailee todennäköisemmin paikallisten tekojen kanssa, niin pienissä maissa tilanne on päinvastainen. Maat, kuten Malta tai Belize, käyttävät bitcoinia rahoitusjärjestelmänsä vahvistamiseen.

Pankkien suurimmat ongelmat

On mielenkiintoista puhua maksujärjestelmien toisesta näkökulmasta. Pankeilla on yksi iso ongelma – ne ovat huonosti yhteydessä toisiinsa. Mitä tarkoitan? Nykyään tekstitiedostot voidaan avata millä tahansa tietokoneella. Voit kuitenkin hallinnoida tiliäsi vain siinä rahoituslaitoksessa, jossa tili on avattu..

On erittäin vaikea siirtää rahaa rajan yli. Sinun on käytettävä kalliita välityspalveluja. Välittäjät jopa joskus monopolisoivat tällaisia ​​palveluja, kuten SWIFT teki. Nykyään SWIFT-yhteyden katkaiseminen on suuri ongelma pankeille. Uhkaa menettää rahaa. Joten Yhdysvallat uhkaa Venäjää pakotteilla – irrottaa pankit SWIFTistä.

Valitettavasti cryptocurrency -maailman tilanne ei ole paljon parempi. Loppujen lopuksi sinun on yritettävä siirtää varoja verkosta toiseen. Välittäjäpalvelut eivät ole halvempia kuin fiat-maailmassa.

Joten tulevaisuudessa jonkinlainen yhtenäinen järjestelmä pitäisi ehdottomasti syntyä. Joten sinun ei tarvitse käyttää vaihdon välittäjää. Omaisuuden on oltava vuorovaikutuksessa toistensa kanssa vapaasti.

Blockchain ja perinteinen rahoitus

Parhaat kryptovaluutatParhaat kryptovaluutat

Digitaaliset varat on määritettävä kokonaan sen järjestelmän mukaisesti, jossa ne on annettu. Nämä ovat turvallisuusvaatimukset. Ja lohkoketju voi tarjota tällaisen turvallisuuden.

Blockchainista voi tulla “luottamustekniikka” kahden osapuolen välillä. Sen avulla voit digitalisoida “luottamuksen” arvon siirtämiseksi järjestelmästä toiseen ilman ongelmia.

Blockchain-tekniikka mahdollistaa sopimuksen saamisen minkä tahansa digitaalisen omaisuuden tilasta. Huomaa, että tämä on vain työkalu. Se ei määrittele itse järjestelmää. Sitä voidaan käyttää porana tai sahana tiettyihin tehtäviin. Esimerkiksi bitcoinin luomiseksi.

Trendi kolme: väestörakenne

Monien tutkimusten mukaan suurten kaupunkien asukkailla on iästä riippumatta tiettyjä ajatuksia kryptovaluutoista. Bitcoin on suosituin. ING: n mukaan samassa Yhdysvalloissa melkein 90% Yhdysvaltain kansalaisista on kuullut BTC: stä. Tutkimus tehtiin vuoden 2019 puolivälissä. Yli 35-vuotiaat eivät kuitenkaan ole innostuneita bitcoinista. Ensimmäinen kryptovaluutta on todella suosittu nuorten keskuudessa. Nämä ovat 15-35-vuotiaita.

Nuoret investoivat myös paljon bitcoiniin. Prosenttiosuus: 20% 18-35-vuotiaista nuorista. Samaan aikaan tämän iän ulkopuolella vain 10% ihmisistä 34-45 on sijoittajia kryptovaluuttoihin. 45-55-vuotiaista vain joka 20. ostaa kryptovaluutta (5%), ja yli 65-vuotiaiden BTC-sijoittajien määrä on enintään 2%.

Ja mikä on Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Mielenkiintoista on, että turkkilaiset ovat eniten kiinnostuneita kryptovaluutasta Euroopassa. Turkissa on peräti 18% Bitcoin-ystävistä! Bitcoin on suosittu Puolassa ja Romaniassa (kumpikin noin 11-12%). Espanjassa salauksen suosio on hieman vähemmän – 10%. Muissa maissa digitaaliset valuutat ovat vielä vähemmän kiinnostuneita. Esimerkiksi Ranskassa BTC-harrastajista on vain 6%.

Mitä digitaalisia resursseja luodaan tulevaisuudessa

Aikaisemmin oli vaikea kuvitella, että harrastajaryhmät voisivat luoda omat “rahansa”. Tiedämme nyt, että tämä on mahdollista. Bitcoin ei ole hallituksen aloite. Sen loi myyttisen Satoshi Nakamoton johtama ryhmä..

Nyt voit luoda kaikkein syrjäisimmät varat vähimmäisvaroilla. Riittää, että meillä on useita kumppaneita ja idea. Sen jälkeen voit suorittaa ICO: n, saada investointeja ja aloittaa työskentelyn.

Samaan aikaan pankit käyttävät edelleen kaikkein vanhimpia varoja. He eivät edes siedä kustannuksia. Niiden verkot ovat täysin keskitetyt, ja niiden luotettavuuden takaa valtio, eikä itse maksujärjestelmän rakenne. Joten on todennäköistä, että ennemmin tai myöhemmin pankit siirtyvät edistyneempiin tekniikoihin, mukaan lukien blockchain..

Kuinka kryptovaluutta eroaa merkinnöistä

On tärkeää ymmärtää ero digitaalisen valuutan ja rahakkeiksi muutetun todellisen omaisuuden välillä.

Tunnistetun omaisuuden saamiseksi sinulla on oltava jotain todellista: öljy, rupla, dollari, kaasu, hirssi, puutavara, kiinteistöt jne. Voit lisätä estoketjun todelliseen omaisuuteen. Oikeuksien hallinnan yksinkertaistamiseksi.

Toisaalta bitcoin ei ole oikean asian merkitseminen. Tämä on todellinen digitaalinen voimavara. Tästä ilmeisesti kaikki tämän kryptovaluuttavirran edut ja haitat. Esimerkiksi BTC: n volatiliteetti johtuu sen digitaalisesta luonteesta. Tokenoitu kulta käyttäytyy rauhallisemmin. Mutta bitcoin on itsenäinen valuutta ja sillä on enemmän potentiaalia..

Tulevaisuudessa tavallinen fiat korvataan kryptovaluutoilla. Luodaan kansainvälinen luottamukseen perustuva verkosto. Erilaiset digitaaliset varat voivat vapaasti muuttua toisilleen ilman blockchain-tekniikkaan perustuvien välittäjien osallistumista.

Trendi neljä: kaupankäynti

Globalisaatioprosessi on erityisen havaittavissa kauppakirjassa. Kryptovaluuttayhtiöitä on Yhdysvalloissa, EU: ssa, Venäjällä, Afrikassa, Aasiassa ja muilla planeetan alueilla. Coinmapin mukaan maailmassa on luotu yli 13 tuhatta yritystä, jotka ostavat ja myyvät digitaalisia valuuttoja..

Pankkiautomaatit, joista voit ostaa bitcoineja, sijaitsevat myös ympäri maailmaa. Tällä hetkellä ATM-tutkan mukaan tällaisia ​​pankkiautomaatteja on 4000-5000. Ne sijaitsevat yli 75 maassa. Useimmat pankkiautomaatit Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa.

Kaikki tämä tarkoittaa, että digitaalisista valuutoista on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. Lähes kaikissa maailman maissa on omat kehittyneet kryptovaluuttayhteisönsä. Samaan aikaan on maita, joissa kryptovaluutateollisuus on kehittyneintä. Nämä ovat Yhdysvallat, Japani, Korea, Kiina ja Intia..

Yhteenvetona

Joten suurin osa bitcoin-omistajista asuu Yhdysvalloissa ja Kiinassa. Samaan aikaan kryptovaluutta on suosittu köyhissä maissa, koska sen avulla voit säilyttää omaisuuserät hyperinflaation aikana. Joten maissa, kuten Turkki ja Venezuela, digitaalisilla valuutoilla on merkittävä rooli..

Digitaalisia valuuttoja hoidetaan parhaiten talousparatiisissa, kuten Maltalla ja Belizessä. Venäjällä täysivaltainen kryptovaluutta-lainsäädäntö ei ole vielä miellyttävää. Vaikka joitain laskuja harkitaan jo.

Yleensä maailman johtavat maat eivät aio kieltää Bitcoinia, vaikka he aikovat ottaa sen hallintaansa. Voimme sanoa, että maailma hyväksyy vähitellen kryptovaluutat, vaikkakaan ei ilman vaikeuksia.

Katso video ”Maailma 10 vuodessa. Bitcoin uuden maailmanjärjestyksen perustana “:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me